• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ne brine, daleko je 26. maj i "ona" šljaka!

Autor mondo.rs

Pariz je mesto na kome može da postane besmrtan u domenu tenisa, pa je tako najvažnije podići formu u narednih mesec dana kada počinje Rolan Garos. Mesto gde Novak hoće trofej i "Nole slem"!

Igra u Monte Karlu je bila nešto bolja nego na "američkom turu", ali i dalje daleko od nivoa tenisa koji je Novak Đoković prezentovao početkom godine na Australijan openu.

Sam je više puta istakao da je duga pauza posle prvog grend slema sezone bila greška tako da još uvek najbolji teniser sveta traži pravu formu, a ne brine se što je "štucao" na debiju na šljaci u ovoj sezoni gde je učešće završio u četvrtfinalu...


Nije briljirao ni u jednom od tri meča u Monaku, najmanje protiv Danila Medvedeva koji se bolje snašao u vetrovitim uslovima i bio daleko manje nervozan od Novaka (3:6, 6:4, 2:6).

Novak će i pored dolaska "samo" do četvrfinala profitirati u bodovima pošto je napravio korak više nego lane, a nije cilj ni da najbolji bude u Madridu (6. maj) ili Rimu (13. maj), nego na najvažnijem turniru za njega u ovoj sezoni - Rolan Garosu (26. maj).

TRI, DVA, JEDAN: NOVAČE, HAJDE PO TAJ "TVOJ" SLEM!

Želi drugi trofej na "zemljanom grend slemu" gde bi u slučaju trijumfa "držao" u istom trenutku sva četiri najvažnija pehara u tenisu, drugi put u karijeri...

"Rolan Garos mi je krajnji cilj na šljaci i ja se nadam, što se od mene i očekuje, da igram kako treba na tom turniru. Ovo je bio samo prvi turnir na šljaci, a sezona je duga", kazao je Novak Đoković nakon eliminacije na turniru na kom je "domaći".

O svojoj igri protiv Medvedeva je rekao da mu je nedostajala odlučnost u pojeidnim poenima, kao i da je previše grešio, dok je njegov suparnik bio daleko strpljiviji, igrao je taktički....

"Videćemo kako će se odvijati sezona. Možda mi nedostaje kontinuitet najboljih rezultata u poslednjih nekoliko godina na velikim turnirima, ali sam na grend slemovima igrao najbolje i to je ono što i planiram sada".

Zanimljivo je da je u "boksu" Novaka Đokovića u Monte Karlu bio i Pepe Imaz za koga mnogi misle da je imao negativan uticaj na njega.

Na pitanje novinara da objasni otkud Španac tu, Novak je samo rekao da je prijatelj i da je bio u svojstvu gosta, bez namere da ulazi u dodatnu polemiku, pošto je ova tema bila i te kako interesantna medijima...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NIŠTA OD TOGA JEDNO JE ŽELJA A DRUGO JE MOGUĆNOST

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC