• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Neću alibije... Da odigramo dobro i da osvojimo!

Autor mondo.rs

"Odlučili su detalji. Ovaj meč bi trebalo da što pre zaboravimo", rekao je Zvezdin trener posle poraza i izjednačenja u finalnoj seriji ABA lige.

 Budućnost - Zvezda - milan Tomić - Nema alibija, da odigramo dobro i osvojimo Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts izgubila je oba meča u "Morači" na sličan način, sa razlikom da je u sredu imala dvocifreni "plus" u prvom delu, a u petak u trećoj četvrtini.

Budućnost je relativno brzo istopila obe prednosti i u oba meča Zvezda je ostajala bez rešenja za pojačani pritisak Podgoričana. Zato su crveno-beli ispustili prednost u finalnoj seriji i zato će biti odigrana "majstorica" u ponedeljak (19 časova).

 "Opet smo kontrolisali utakmicu 26 minuta, kao što pokazuje i statistika. Ako hoćemo da napravimo analizu i da uđemo u detalje, kod nerešenog rezultata su Džeksonova i Klarkova trojka bile presudne, kad je Budućnost povela i kad nismo mogli da se vratimo. Odlučili su mali detalji, ali trebalo bi ovu utakmicu da zaboravimo. Imamo odlučujuću utakmicu kod nas, moramo da odigramo dobro i da osvojimo ABA ligu", izjavio je Milan Tomić nakon meča.

Upitan da li će Džo Reglend i Stratos Perperoglu igrati u ponedeljak, šef struke crveno-belih odgovorio je da će odluka tek biti donesena.

"Videćemo da li će biti spremni u poslednjem trenutku", izjavio je on.

Filip Čović odgledao je finiš meča sa klupe. "Igrao je 16 minuta. Mislite da je trebalo da igra više? Nije se povredio", odgovorio je Tomić na pitanje novinara o nastupu jedinog "prirodnog" plejmejkera svog tima.

Na pitanje koliko Zvezdi nedostaje tandem članova idealne petorke ABA lige, Tomić je rekao da ne bi trebalo govoriti o tome.

"Ni u jednom trenutku posle njihove povrede nisam rekao da nedostaju. Ne tražim alibi, imamo tim i bez njih. Sigurno da nam nedostaju, ali ne bi trebalo tražiti alibije".

Na konstataciju da je Zvezda ponovo bila dobra do poluvremena, da potom nije imala "Plan B", šef struke izjavio je da je presudan bio pritisak domaćina.

"Uvek postoji Plan B, ali u drugom poluvremenu, a pogotovo u poslednjoj četvrtini, Budućnost je igrala veoma agresivno i oterala nas do pola terena. Nije to Plan B, već se dogodio pritisak Budućnosti, za koji smo znali da će da se dogodi. Pokušali smo da primimo loptu na liniji za tri poena. To je jedan od razloga. Lopta je išla u prvom delu na naše centre, a u drugom je to bilo više spolja i to je bio jedan od razloga", dodao je Tomić pred povratak u Beograd, na pripremu za meč odluke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC