• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repeša: U prednosti smo!

Autor mondo.rs

"Ako procenat slobodnih bacanja bude u normali i ako budemo kontrolisali defanzivni skok, verujem da je to još najmanje desetak poena...", poručio je trener podgoričke ekipe Jasmin Repeša pred "majstoricu".

 Jasmin Repeša poslije Budućnost - Zvezda - U prednosti smo Izvor: MN PRESS

Odluka o šampionu ABA Lige "pašće" u ponedeljak u Beogradu!

Uprkos tome što je Crvena zvezda mts u prva dva meča pred svojim navijačima deklasirala Budućnost pobedama od 19 i 37 razlike, šampion Jadrana je uspeo da uzvrati i u daleko napetijim utakmica da izjednači rezultat u seriji.

To znači da će prvi put u regionalnoj ligi odluka o prvaku biti doneta u "majstorici", a Crvena zvezda će kao najbolji tim regularnog dela sezone imati prednost domaćeg terena.

"Psihološka prednost je na našoj strani, ali to je vruć teren i oni su favoriti. Tu nema dileme! Za nas je ključno da iskontrolišemo ritam utakmice tokom 40 minuta. U prve dve utakmice je bilo teških momenata gde smo im dopustili da se odlepe i gde se nismo vraćali...", prisetio se Jasmin Repeša utakmica u "Pioniru" u kojima je Zvezda upisala dve pobede.

Za svoje igrače posle izjednačenja u seriji imao je samo reči hvale.


"Zadovoljan sam što smo izjednačili i što imamo priliku da opet da idemo u Beograd. Čestitam igračima na strpljenju posebno u momentima kad to nije bilo najbolje. Išli smo korak po korak i došli do pobede. U dva segmenta, slobodna bacanja i defanzivni skok, smo bili kritični u jednom trenutku, a to su stvari koje ja ponavljam da na ovakvim mečevima moraju biti bolje".

Mnogo je bilo priče o stvarima van terena, posebno na tribinama.

"Bila je atmosfera plej-ofa, drugačije nego što je bilo. I ovde, da se razumo! Najviše me raduje što nije bilo trzavica među igračima", kazao je Repeša.

Crnogorski novinari upitali su trenera Podgoričana i za "atmosferu linča u Beogradu", kako ju je sam nazvao posle poraza, uz komentar "da će možda biti i gore u ponedeljak".

"Ne bih ja o tome. Pokušavao sam i molio sam i naše i znate da me nisu poslušali. Pokušavao sam da spustim loptu, nije to bilo baš tako, večeras je to bila neka druga priča, a verujem da će biti teško tamo... Moj posao je da pripremim ekipu u svakom pogledu. Imam iskustva to da napravim. E sad to neko treba da napravi i na terenu"
, odgovorio je Repeša.

Trener podgoričke ekipe je posebno hvalio Norisa Kola (31 poena) za koga je rekao da se od njega očekivalo da u ovakvim mečevima pokaže zbog čega je i doveden, dok je kazao da između Crvene zvezde i Budućnosti sada nema nikakvih tajni.

"Teško je da će iko ikoga iznenaditi, jednostavno se jako dobro poznajemo, igrači imaju veliku adaptaciju jedni na druge, a u ovakvim utakmicama uvek ispliva neko. Uglavnom su to velike utakmice za velike igrače i mislim da su večeras Kol, Beron, Odžo, Džekson radili stvari na velikom nivou...", kazao je Repeša i poručio za kraj gde njegova ekipa može da se popravi:

"Ako procenat slobodnih bacanja bude u normali i ako budemo kontrolisali defanzivni skok, verujem da je to još najmanje desetak poena...".

Ponedeljak, 19.00 Zvezda - Budućnost, za titulu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC