Bora "Čorba": Svirali smo iz patriotskih razloga VIDEO

Autor:

Grupa Riblja čorba navodi da je nastupila na mitingu "Budućnost Srbije" iz "patriotskih razloga". "Ne želimo da sviramo za 'žute', koji su prodali Kosovo budzašto!", naveli su u zajedničkoj izjavi članovi benda.

Bora "Čorba": Svirali smo iz patriotskih razloga VIDEO Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Završni skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije" vladajuće Srpske napredne stranke održan je u petak u Beogradu, a imao je i svoj muzički deo u kojem su nastupali folk pevač Aca Lukas, potom rok bend Riblja čorba i na kraju Oliver Mandić.

Najistaknutiji član Riblje čorbe, Bora Đorđević, rekao je "Večernjim novostima" da je bend odlučio da nastupi na ovom političkom mitingu iz "patriotskih razloga". Tačnije, to je stav celog benda.

"Odlučili smo da sviramo iz čisto patriotskih razloga. Vučić, Dačić i drugi, konkretno rade za Srbiju, a u zahtevima opozicije vidimo isključivo želju za vlašću", navedeno je u zajedničkoj izjavi članova benda dostavljenoj "Novostima".

Istakli su i da im je bila čast što su delili binu sa junacima sa Košara i da im "savest nam nalaže da pevamo za Srbiju".

"Ne želimo da sviramo za 'žute', koji su prodali Kosovo budzašto!"
, poručili su iz Riblje čorbe.

VIDEO SA NASTUPA RIBLJE ČORBE

Izvor: Kurir

VIDEO SA NASTUPA RIBLJE ČORBE

Izvor: Kurir

Tagovi:

Ostale vijesti