• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve ima plan - do vrha Evrope po madridskom receptu!

Autor mondo.rs

Italijanski šampion ne odustaje od svoje namere da u nekoj od narednih sezona osvoji najjače evropsko klupsko takmičenje...

Ispadanje Juventusa od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona uzburkalo je italijanskog giganta i nagovestilo im da nisu onoliko blizu osvajanju Evrope koliko su mislili.

U sezonama pre ove, "stara dama" je postepeno koračala ka vrhu Evrope, zakazavši vrhunac svog projekta za tekuću godinu. Dolazak Kristijana Ronalda na sever Italije najavio je konkretizaciju planova i apostrofirao želju kluba da posle dužeg vremena osvoji najprestižnije klupsko takmičenje na "starom kontinentu".

Partibrejkeri iz Amsterdama - Ajaks srušio i Juve!

Ali, mlada ekipa iz Amsterdama nije imala mnogo poštovanja prema torinskom velikanu, bili su bolji u dvomeču i zasluženo sprečili Juventus u ostvarivanju dugogodišnjeg sna. Ni gomila golova i podizanje forme najvećeg pojačanja kluba nisu pomogli Alegrijevom timu, pa je jasno da crno-beli moraju da smišljaju nešto novo za naredni evropski ciklus.

Čini se da Italijani neće odustati, uprkos pojedinim pričama da će Ronaldo napustiti klub već posle jedne sezone, trener tima je demantovao te glasine i najavio da će njegova ekipa sledeće sezone biti još konkurentnija.

Kako navodi italijanski "Kalčomerkato", portal specijalizovan za transfere fudbalera, izgleda kao da Anjeli i Paratići imaju plan – i to onaj koji se prethodnih sezona pokazao kao vrlo plodonosan.

Naime, Juventus je prema njihovom pisanju spremio ponudu Real Madridu za španskog reprezentativca Iska.

Budući da je čitav projekat počeo dovođenjem Kristijana Ronalda, da se od zimus priča o tome da je levi bek Reala Marselo već praktično "kaparisan", transfer Iska značio bi da Italijani imaju jasan plan – ponovno okupljanje trostrukih uzastopnih šampiona Evrope u Torinu.

Mediji od zime pišu da je dolazak brazilskog levog beka "gotova stvar", pa bi tako španski reprezentativac bio treći fudbaler poslednjih Perezovih "galaktikosa" koji bi se priključio šampionu Italije.

Alegri je izgleda odlučio da se osloni na oprobani recept, privoli fudbalere koji već znaju kako se dolazi do vrha Evrope i napokon donese svom timu toliko željeni "ušati" trofej.

Španac je na "ničijoj zemlji" u Real Madridu, stalne promene trenera uticale su na njegovu minutažu i formu i ne bi čudilo kada bi želeo da napusti Pirineje i preseli se u Italiju. On bi pojačao konkurenciju u veznom redu i doneo potrebnu kreaciju u sredini koja je nedostajala Juventusu u najbitnijim utakmicama ove sezone.

Izjava Andree Pirla da bi torinskom gigantu bio potreban igrač poput Iska dodatno je podgrejala pisanja "Kalčomerkata" i ostaje nam da čekamo leto kako bismo videli da li se u Torinu sprema "reciklaža" trofejne madridske ekipe.

Kao što je već poznato, Juventus je zimus potpisao ugovor sa Aronom Remzijem koji će doći u Italiju bez obeštećenja i jasno je da bi on u kombinaciji sa španskim plejmejkerom dodatno osnažio ionako odličnu ekipu šampiona Italije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC