• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrhunska "defanziva" pomoćnog trenera

Autor mondo.rs

Serija Milvoki - Detroit obiluje čarkama. Posljednja se desila u subotu, a asistent u stručnom štabu Baksa postarao se da posljedice po njegovu ekipu budu minimalne.

Milvoki Baksi predvođeni Janisom Adetokunbom rastavljaju Detroit Pistonse na proste činioce tokom njihove serije prvog kola plej-ofa.

Trenutni rezultat je 3:0 u korist najbolje ekipe Istoka i samo je pitanje dana kada će Pistonsi na odmor, a Baksi u polufinale, vjerovatno protiv Boston Seltiksa, koji protiv Indijane takođe vode 3:0.

 Najnervozniji u timu Detroita je centar Andre Dramond, koji je u prvom meču nasrnuo na Adetokunba, dok je u trećoj utakmici, na domaćem parketu, poslije relativno bezazlenog kontakta želio da se obračuna sa Sterlingom Braunom.

Videvši da se na parketu "zakuvava" situacija, pomoćnik trenera Milvokija Majka Budenholcera odmah je reagovao, tako što je stao u odbrambeni stav ispred igrača na klupi za rezerve, da slučajno neki od njih ne ustane i umiješa se u sukob.

Kao što je poznato, u NBA ligi svakom igraču koji sa klupe uđe u teren tokom bilo kakvog incidenta, slijedi automatska suspenzija.

Još kad se vidi da je među rezervama u tom trenutku bio Adetokunbo, potencijalni MVP lige za ovu sezonu, munjevita i prisebna reakcija asistenta dodatno dobija na značaju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC