• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda je spremna!

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli zahvaljuju navijačima za veliko interesovanje i uvjeravaju da će biti pripremljeni za utakmicu godine.

 Aba finale majstorica Zvezda - Budućnost ponedjeljak 19.00 Izvor: MN PRESS

Meč odluke se približio.

Ekipa Milana Tomića u nedelju će privesti kraju pripremu za utakmicu sezone - "majstoricu" finala ABA lige protiv Budućnosti (ponedjeljak, 19 časova). Posle vođstva srpskog tima 2:0, pa izjednačenja branioca titule na 2:2, biće to meč koji će definitivno dati ime regionalnog šampiona i ovdašnjeg predstavnika u Evroligi u sezoni 2019/20.

U najavi duela, crveno-bijeli ističu da su spremni i zahvalni navijačima na velikom interesovanju, zbog kojeg je na Malom Kalemegdanu u nedjelju ujutru formiran nezapamćeno dugačak red za karte.

"Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobijedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što slijedi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto vjerujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige" rekao je trener crveno-bijelih.

  Dejan Davidovac ponovo će sa Filipom Čovićem podijeliti zadatak na poziciji plejmejkera.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedjeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov", izjavio je on.

Crvena zvezda je naglasila da će ulazi u "Pionir" biti otvoreni od 16.30 časova i pozvala navijače da dođu ranije.

"Kontrole na ulazima će biti vrlo detaljne, a klub još jednom apeluje na sve koji su došli do ulaznice da naprave fer i sportsku atmosferu i pomognu ekipi da dođe do pobjede i trofeja!", poruka je sa Malog Kalemegdana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC