• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej: Izvinjavam se! Inzagi: Preskupa glupost!

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić ponovo na udaru navijača Lacija poslije gluposti koju je napravio na utakmici protiv Kjeva. Inzagi: "Sergej nas je upropastio".

Namjerni udarac protivnika u zadnjicu i potom opravdani crveni karton Sergeju Milinković-Saviću, kumovali su porazu Lacija od Kjeva u Rimu (1:2) i vrlo vjerovatno udaljili lacijale od mjesta koje vodi u evropsko takmičenje.

 Trener Lacija Simone Inzagi poslije utakmice je kritikovao srpskog reprezentativca, ocjenjujući da je njegov nerazuman potez bitno uticao na tok igre.

"Milinković je napravio ogromnu, naivnu grešku, koja je ugrozila našu igru. Znali smo da će biti teško, teže nego što su mnogi pretpostavljali, ali bez dileme to je bila velika greška koja nas je preskupo koštala", rekao je Inzagi poslije poraza svoje ekipe.

Odmah poslije utakmice, srpski reprezentativac se preko svog Instagram profila izvinio saigračima i navijačima Lacija za glupost koju je napravio: "Više mi se ovo neće ponoviti! Želim da ovo što prije zaboravim".

POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO OVDJE

Ali, izvinjenje, očigledno, nije dovoljno navijačima Lacija, koji su ga ponovo napali i zapretili mu preko društvenih mreža.

Inače, ovo nije prvi put da je SMS na udaru navijača Lacija. U decembru prošle godine izneli su transparent na kojem je pisalo: "Ciganine".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC