"Zagrmjelo" na treningu Zvezde: Šampioni! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte kako su navijači Crvene zvezde na posljednjem treningu pred meč sezone pružili podršku svojim miljenicima.

"Zagrmjelo" na treningu Zvezde: Šampioni! (VIDEO) Foto: MONDO/M.Šolak

Pjesma na treningu košarkaša Milana Tomića!

Grupa od stotinak navijača Crvene zvezde došla je na nedjeljni trening u hali "Aleksandar Nikolić", da bi pružila podršku svojim igračima pred odlučujući meč sezone protiv Budućnosti.

Zvezdaši su pjesmom pozdravili svoje miljenike i porukom "Šampioni!" im pružili dodatnu energiju pred "majstoricu" plej-ofa ABA Lige (ponedjeljak, 19.00), poslije koje će biti jasno ko je šampion Jadrana i učesnik Evrolige sljedeće sezone.


Navijači su i te kako bili važni u prve dvije utakmice plej-ofa u "Pioniru" kada su glasnom podrškom pomogli igračima Zvezde da ubjedljivo slave, a takvu podršku košarkaši su zatražili i u nedjelju.

Mada, jasno je da će tribine biti pune, jer su navijači u nedjelju ujutru formirali ogromnu kolonu u redu za kupovinu ulaznica na Malom Kalemegdanu...

"Hvala vam što ste došli u ovolikom broju da nas podržite pred utakmicu. Hvala vam u moje ime, u ime saigrača, cijelog kluba, stručnog štaba. Daćemo sve od sebe da sutra slavimo, a vi napunite halu", rekao je navijačima poslije treninga kapiten, Branko Lazić.

Pogledajte snimke iz "Pionira" na posljednjem treningu pred meč sezone.

Izvor: MONDO/M.Šolak

Izvor: MONDO/M.Šolak

Ostale vijesti