• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: PSŽ slavi titulu i podseća na Notr Dam

Autor mondo.rs

U večeri kada proslavljaju titulu, Parižani nisu zaboravili na simbol grada koji je pre nekoliko dana bio u velikom požaru.

Fudbaleri Pari sen Žermena "odbranili" su titulu i Francuskoj i pre nego što su istrčali na teren protiv Monaka ove večeri u okviru 33. kola Lige 1.

Šampionski pehar, koji su tri puta propuštali da osiguraju ovog meseca, konačno je matematički obezbeđen nakon remija Lila u Tuluzu (0:0), tako da je utakmica protiv Monaka samo formalnost, ali i te kako su imali šta da dokazuju posle dva poraza...

Kilijan Mbape, koji je bio kratko izbačen iz tima zbog komentara koji je zasmetao Tuhelu, s tri gola je predvodio Parižane u lakoj pobedi protiv "Kneževa" (3:1).


Talentovani napadač je tako došao do brojke od 30 pogodaka u domaćem šampionatu ove sezone, dok je prvi put još od januara za "svece" zaigrao i Nejmar, pošto je na poluvremenu ušao umesto Kurzave.

Brazilski fudbaler bio je van terena zbog povrede zadobijene na utakmici Kupa protiv Strazbura, nakon čega je propustio najvažniji period sezone.


Ono što je zanimljivo jeste da su domaći fudbaleri na ovoj utakmici nosili specijalne dresove u čast čuvene crkve Notr Dam u kojoj je pre šest dana izbio veliki požar, a koja predstavlja jedan od simbola Pariza.

Na utakmicu su pozvani i svi vatrogasci koji su gasili požar na crkvi.

Iz Pari sen Žermena su najavili i da će identične majice, sa simbolom Notr Dama na grudima, moći da se kupe u njihovoj zvaničnoj prodavnici, kao i da će 10 evra od prodaje svake od njih biti uplaćene u fond za obnovu istorijske katedrale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC