• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Renesansa Gonzala Gedeša u 40 dana

Autor mondo.rs

Majstorije portugalskog reprezentativca Gonzala Gedeša u Andaluziji kojom su "slepi miševi" ponovo potvrdili da su u konkurenciji za Ligu šampiona.

Sve do 10. marta ove godine Gonzalo Gedeš kraj svog imena nije imao ni gol!

Najskuplji fudbaler u istoriji Valensije (40 miliona evra) očajno je počeo sezonu pošto je čekao signal Pari sen Žermena za prodaju, potom je odlagao operaciju zbog povrede, a u poslednjih četrdesetak dana konačno počeo da igra fudbal kakav se očekivao od njega.

Uključujući dva gola ove večeri na "Benito Viljamarinu" protiv Betisa (2:1), u tom periodu postigao je čak osam golova u svim takmičenjima i probudio Valensiju.

Čuvar mreže zeleno-belih Pau Lopez bio je nemoćan pred "bombama" Gonzala Gedeša u 45. i 49. minutu nakon kojih će mu samopouzdanje značajno porasti, a koliko je važan za ekipu najbolje se videlo nakon što je izašao iz igre.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA PRIMERE POSLE 33. KOLA

Samo dva minuta kasnije Lo Selso je posle gluposti Pauliste smanjio rezultat iz penala, dok je Rodrigo posle faula u skoku dobio drugi žuti karton.

Valensiji je ostalo desetak minuta da se odbrani pred napadima Betisa i da tako ne upropasti odličnu partiju Gonzala Gedeša, koji sam "vuče" ekipu u najvažnijem periodu sezone, što su teškom mukom i uspeli da urade.

"Slepi miševi" su dogurali do polufinala Lige Evrope protiv Arsenala, dok su u Primeri sada na petoj poziciji i na dva boda daleko su od Hetafea koji "drži" mesto za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC