Najjači razvod ikada!

Autor:

Šminkerka koja je provela TRI DANA u braku s holivudskom facom, traži alimentaciju

0
A- A A+
nikolas kejdž,gif Foto: Giphy

Glumac Nikolas Kejdž nedavno se razveo od Erike Koiko, s kojom je sklopio brak u Las Vegasu prošlog meseca. Bračna sreća je potrajala TRI DANA, nakon čega je glumac tražio da se brak poništi iz jednog prostog razloga - "ne seća se da se venčao, jer je bio pijan".

Urnebesnom sklapanju braka i još bržem razvodu nije kraj - Eriko Koike, bivša žena Nikolasa Kejdža, traži alimentaciju na sudu!

Da, posle tri dana braka i brojnih novinskih natpisa u kojima stoji "pijani glumac oženio šminkerku, pa se pokajao", Koiko je "izgubila šansu da nađe zaposlenje, zbog čega traži alimentaciju", piše svetska štampa.

Ko ne bi rekao DA "ovome"! VIDEO

Koiko je navodno od suda tražila da ne pristane na glumčev zahtev o poništenju braka i navela da je pre sklapanja braka bila u vezi s Kejdžom godinu dana, kao i da ju je glumac nakon prilično javnog razvoda zvao i tražio da se pomire.

Čim je priznao da je bio toliko pijan da nije znao da se ženi, verovatno je shvatio da nije potpisao ni predbračni pre nego što je rekao "da". Da li će na sudu izvući pare, saznaćemo u sledećoj epizodi!

Tagovi:

Ostale vijesti