• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sakramento Kingsa optužen za seksualni napad

Autor mondo.rs

Nekoliko dana nakon što se dogovorio sa Divcem, Volton se suočio sa optužnicom koja ga tereti da je u hotelskoj sobi oborio novinarku na krevet, zakoračio je kukovima i ljubio po vratu protiv njene volje, piše tabloid "TMZ Sports".

Nekoliko dana nakon što se rastao sa Los Anđeles Lejkersima i prihvatio ponudu Vlada Divca da nasledi Dejva Jergera na klupi Sakramento Kingsa, Luk Volton (39) se suočio sa optužnicom koja ga tereti za seksualni napad.

Američka novinarka Keli Tenant preko svojih advokata optužila je Voltona da je, u vreme dok je bio asistent u Golden Stejt Voriorsima, "iskoristio fizičku nadmoć, grlio je i ljubio po vratu protiv njene volje u svojoj hotelskoj sobi", objavio je online tabloid "TMZ Sports".

Pozivajući se na izvor koji je pročitao optužnicu, novinarka Tenant tvrdi da ju je Volton pozvao da se nađu u hotelu u Santa Moniki kako bi razgovarali o knjizi koju je tek bila objavila u to vreme.

POSLEDNJA NBA VEST: KOKOŠKOV SMENJEN

NBA liga pokrenula je samostalnu istragu povodom ovog događaja, navodi ESPN, dok Los Angeles Times piše da novinarkin advokat nije želeo da odgovori na pitanje o tome da li je navodni Voltonov napad odmah prijavljen policiji u Santa Moniki.

Prema njenom svedočenju, navodi "TMZ Sports", bivši NBA košarkaš ubedio ju je da razgovor nastave u njegovoj hotelskoj sobi, a kada su se tamo i našli Volton je navodno "oborio Keli Tenant na krevet, a potom je i zakoračio".

Tenant kaže da je prihvatila da ode u hotelsku sobu, "jer Volton nije želeo da ga košarkaši Golden Stejta vide u njenom društvu".

Njihov susret datira još iz aprila 2016, malo pre nego što će Volton biti imenovan za trenera Lejkersa.

"Luk Volton me je unajmio kako bih ga odbranio od ovih neosnovanih optužbi. Osoba koja ga tuži je oportunista, ne žrtva, a njene tvrdnje nemaju kredibilitet. Nameravamo to i da dokažemo u sudnici", rekao je trenerov advokat, Mark Bot.

NBA PLEJ-OF: NA ISTOKU "METLA", NA ZAPADU PETA

Bogun i Ćuk 1 na 1: Prva epizoda
Izvor: MONDO


Lejkersi su se, posle ove vesti, kratko obratili javnosti tvrdnjom da "nisu bili informisani o ovim optužbama" u vreme kada su pregovarali sa Voltonom i da "ne žele dalje da komentarišu", jer je on sada pod ugovorom sa drugim timom.

Taj drugi tim su Kingsi, čiji se generalni menadžer Vlade Divac brzo dogovorio sa Voltonom oko uslova saradnje i otkazom Jergeru otvorio mesto za mladog trenera, koji je stasavao uz trofejnog Stiva Kera, ali koji je potom prolazio kroz teške trenutke na klupi Lejkersa.

"Upoznati smo sa tekstovima (o optužnici, prim. aut) i prikupljamo dodatne informacije. Do daljeg nećemo komentarisati ovaj slučaj", bilo je sve što su Kingsi, kao organizacija, saopštili javnosti posle ove prilične neprijatnosti za sve u organizaciji iz prestonice Kalifornije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC