• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRUPA: Tri boda za nadu

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe u srijedu dočekuju Tuzlu siti sa imperativom pobjede kojim bi sačuvali šanse da mogu osigurati opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Krupa - Tuzla siti, najava 28. kolo PL BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Fenjeraš" šampionata će u Krupi na Vrbasu dočekati ekipu iz Tuzle, koju je donedavno predvodio šef struke tima iz kanjona Tijesno Slobodan Starčević.

"Ispred nas je veoma bitna utakmica, sve manje bodova je u igri i pobjeda nam se nameće kao imperativ. Mi ne bježimo od toga da kroz ofanzivan pristup dođemo do pogodaka i samim tim do željena tri boda kako bi i dalje zadržali nadu u opstanak u Premijer ligi BiH", rekao je Starčević.

U oba međusobna meča između Krupe i Tuzle siti, slavili su Tuzlaci- U Krupi na Vrbasu u prvom dijelu sezone bilo je 0:2, a na "Tušnju" 2:1.

Vezni igrač Krupe Almir Aganspahić, koji je u Starčevićev tim stigao iz Mladosti, mišljenja je da je svaki preostali meč njegove ekipe ustvari finale.

"Očekuje nas još jedno finale, utakmica u kojoj ne možemo tražiti ništa osim pobjede. Sigurno će biti teško, ali nadamo se da ćemo uz maksimalan pristup osvojiti sva tri boda koji će nas održati u daljoj borbi za opstanak", rekao je Aganspahić.

PREMIJER LIGA BiH, 28. KOLO

Srijeda, 17.00

GOŠK Gabela - Radnik Bijeljina
Krupa - Tuzla siti
Sarajevo - Mladost
Zrinjski - Sloboda
Zvijezda 09 - Čelik
Željezničar - Široki Brijeg (20.00)

TABELA: Sarajevo 57, Zrinjski 53, Široki Brijeg 43, Željezničar 39, Sloboda 37, Radnik 36, Čelik 36, Mladost 33, Tuzla siti 30, Zvijezda 09 28, GOŠK 23, Krupa 21.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kraj

Sa Krupom je zavrseno. Drago mi je da ce se skinuti sa gradskog budzeta i osloboditi 50-100000KM za dalja ulaganja u kosarkasi klub Borac od kojeg ocekujemo jako brzo nastup u ABA2 ligi a zatim i u ABA1

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC