• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl sam protiv svih: Ne idem nigde!

Autor mondo.rs

"Sosiosi" glasno i jasno, predsednik preko menadžera, trener između redova, daju Velšaninu dovoljno razloga da prepozna koliko je nepoželjan, ali odlučio je da ne ode bez borbe.

Garet Bejl se neće povući bez borbe!

Fudbaler koji je golovima u finalima FIFA svetskog prvenstva klubova, UEFA lige šampiona i Kupa kralja "potpisao" pet od 13 trofeja osvojenih u Madridu za šest godina, od kada je u prvom transferu u istoriji naplaćenog u devet cifara stigao iz Londona, ima mnogo razloga da veruje da je nepoželjan u Realu i da bi "sosiosi" sa tribina "Bernabeua" proslavili njegov skori odlazak u zaborav.

Madridisti zvižde Velšaninu praktično od njegove druge sezone u klubu, sa manje ili više intenziteta u zavisnosti koliko je ekipa loše izgledala sa njim na terenu u tim retkim periodima kada se nije borio sa povredama.

Oni su, bar, glasni i jasni u tome šta misle o Bejlu, u meri koja se ne može očekivati od novog-starog trenera, Zinedina Zidana, ali je tačno i da se Francuz po povratku na klupu najvećeg kluba na svetu nije preterano trudio da sakrije ravnodušnost u odgovorima na pitanja o napadačevoj budućnosti i, po pravilu, ponudi uopšten odgovor iz kog se ne može zaključiti ni da li je potreban, ni obrnuto.

Nije tajna da Zidan i Bejl nisu imali sjajan odnos tokom trenerovog prvog staža na klupi, što reporteri sa "Santijago Bernabeu" stadiona podrazumevaju za problem i danas.

Bejla su kritikovali pojedini saigrači jer ne želi da prisustvuje zajedničkim okupljanjima, kao i što za šest godina i dalje nije naučio španski jezik, pa sa kolegama često komunicira na maternjem.

Madridski "As" u broju od utorka objavio je da je Bejl, i to preko menadžera, obavestio predsednika Florentina Pereza i njegove saradnike o odluci da ostaje, odnosno da ne namerava da ode. Levonogi sprinter produžio je ugovor sa "kraljevskim klubom" u oktobru 2016. i po boljim finansijskim uslovima stavio potpis ispod datuma: 30. jun 2020.

Perez je tada, pored nedeljne plate od 392.000 evra -  što iznosi 20,4 miliona na godišnjem nivou - uneo u Bejlov ugovor "otkupnu klauzulu" od milijardu evra, svrstavajući ga u ravan sa superiornom zvezdom, Kristijanom Ronaldom i dugogodišnjim vernim napadačem, Karimom Benzemom.

Mnogo toga dogodilo se u prestonici Španije do danas, malo šta dobro u Bejlovom slučaju, pa je početkom aprila njegov agent, Džonatan Barnet, bio pozvan na sastanak sa top menadžmentom kluba na kojem je, opet posredno, fudbaleru saopšteno da "Real Madrid neće sprečavati njegov odlazak i da će mu, čak, biti dozvoljeno da bira između ponuda koje budu dolazile u klub".

Par nedelja kasnije, 101 milion evra plaćeni reprezentativac Velsa u velikoj meri otežao je Perezu u nameri da i njega, poput Ronalda, isprati na aerodrom...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC