Slučaj Krunić: Uhapšeni Nermin i Armin Ćulum

Autor:

Policija je u Sanskom Mostu uhapsila braću Nermina i Armina Ćulum u okviru istrage ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

0
A- A A+
hapšenje, lisice pritvor osumnjičeni Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Nermin i Armin Ćulum su ubrzo nakon lišavanja slobode predati u nadležnost MUP-a Republike Srpske i privedeni su u Upravu za organizovani i teški kriminalitet.

O Nerminu i Arminu Ćulumu se može pronaći dosta podataka na internetu jer nisu nepoznati policiji.

Privođeni su i njihovi ugostiteljski i drugi objekti su pretresani u ranijim akcijama policije Unsko-sanskog kantona i SIPA-e.


Na čelu su "bajkerske organizacije" poznate pod nazivom "United Tribuns", koja bila pod istragom policije u Njemačkoj zbog kriminalnih aktivnosti zbog čega se Armin Ćulum sklonio u Sanski Most.

Policija u Banjaluci ranije je uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića koji su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

Pomenuti su osumjičeni da su zajedno sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela.

Za ubistva je osumnjičen i Banjalučanin Benedi Đukanović koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. 

Ostale vijesti