• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Elvis" sudi derbi: Penali kao dobar dan

Autor mondo.rs

Novak Simović ili "Elvis", kako ga je prozvao trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović, sudiće 160. "večiti derbi".

 Novak Simović sudi 160. vječiti derbi Izvor: MN PRESS

Milovan Ristić i Dalibor Đurđević istrčaće u četvrtak uveče (19 časova) na teren stadiona "Rajko Mitić" kako bi glavnom sudiji pomogli da što bolje i pravednije odsvira 160. "večiti derbi". 

Čuvenom tandemu srpskih pomoćnika, koji nas je na čelu sa Miloradom Mažićem predstavljao na mnogim velikim takmičenjima i u finalu Lige šampiona prošle godine, predvodnik u derbiju ovaj put biće Novak Simović.

Simović je dugo godina prisutan na superligaškim terenima u Srbiji, a poslednjih godina prati ga i zanimljiv nadimak "Elvis". Tako ga je prozvao trener Mladosti iz Lučana pre dve godine posle poraza od Crvene zvezde u Kupu Srbije.

"Mladost je bila veoma dobra u prvom delu, sa kontrama i disciplinom, dali smo i gol na vreme. Zvezda je izjednačila brzo, posle našeg kiksa... A onda je na scenu stupio Elvis Prisli i utakmica je bila rešena", rekao je tada  Milovanović.

Glavni sudija 160. "večitog derbija" ove sezone sudio je Crvenoj zvezdi na dve utakmice i to obe protiv Radničkog iz Niša (2:2 i 3:0). Partizanu je Novak Simović pravdu delio protiv Napretka (1:1), kada je isključio Armina Đerleka zbog dva žuta kartona.

Profesor fizičkog vaspitanja poznat i po tome što lako pokazuje na "kreč". Zvezdi je u duelu sa Nišlijama svirao dva penala, a meč Bačke i Spartaka, odigran na početku sezone, okarakterisao je sa čak četiri najstrože kazne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC