• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Može li Pavkov 6/6?

Autor mondo.rs

Pošto je ustanovljeno da Ričmond Boaći neće moći da nastupi u 160. "večitom derbiju", čini se da nema dilema oko startne postave crveno-belih.

 Crvena zvezda Partizan prenos Arena sport  Izvor: MONDO

Od dolaska Vladana Milojevića na klupu Crvene zvezde nije lako predvideti za koju startnu postavu će se opredeliti, posebno kada je reč o "jačim" utakmicama.

Umeo je često da iznenadi trener crveno-belih, ali čini se da ovaj put - za 160. "večiti derbi" sa Partizanom - nema dileme oko startnih 11 domaćeg tima.

Pošto je ustanovljeno da Ričmond Boaći neće moći da nastupi zbog povrede, a Milan Pavkov i Branko Jovičić su preskočili duel sa Čukaričkim kako bi se sačuvali od potencijalne suspenzije zbog žutih kartona, deluje da je sve jasno.

SASTAV PARTIZANA: NAJJAČI "PARNI VALJAK"

Očlekuje se da napad Crvene zvezde predvodi Pavkov, koji će pokušati da nastavi maksimalan učinak u duelima sa Partizanom.

U dosadašnjih pet utakmica protiv crno-belih, 25-godišnji Novosađanin je dao pet golova. U prošlom "večitom derbiju" upisao se sjajnim udarcem sa distance za konačnih 1:1, a prethodno je četiri puta bio strelac kao igrač Radničkog iz Niša.

* pogledajte izbor najboljih Mondo fotografija sa 'večiti derbija' *

Eventualno postoji jedna nedoumica, a ona je vezana za poziciju levog krila. Utisak je da se Mirko Ivanić ne snalazi najbolje na toj poziciji i da mu više prija kada igra u sredini, iza napadača, pa bi prednost, možda, mogao da dobije Aleksa Vukanović koji je na Banovom brdu igrao od početka kao špic i pokazao najviše u porazu svog tima 2:3.

Doskorašnji fudbaler Napretka asistirao je Marinu za vodeći pogodak, a potom iznudio penal koji je Ben pretvorio u 2:0. Ostatak tima, međutim, nije bio na visini zadatka, pa je usledio preokret, a Vukanovića je u 76. minutu zamenio Erik Jirka.

Zvezdi je posle prvog poraza ove sezone u Superligi, zapravo posle 57 uzastopnih utakmica u nacionalnom prvenstvu, neophodna pobeda jer je drugoplasirani Radnički ponovo prišao na četiri boda razlike, a - računajući i utakmice u četvrtak - do kraja je ostalo pet kola.

Da bi došli do tri boda, izabranici Vladana Milojevića moraće da zaigraju dosta hrabrije i odlučnije nego u prethodna dva duela ove sezone sa najvećim rivalom, koji su završeni identičnim rezultatom - 1:1.

Najveća očekivanja navijači imaju od Marka Marina, a hoće li ih ispuniti ili će neko drugo iskočiti u prvi plan, videćemo...

Očekivani sastav Crvene zvezde za 160. "večiti derbi" je: Borjan - Stojković, Savić, Milunović, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Ivanić - Pavkov.

BONUS VIDEO:

(atmosfera sa prethodnog duela Crvene zvezde i Partizana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC