• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Slobode: Bosančić hoće u upravu kluba

Autor mondo.ba

Predsjednik FK Sloboda Novi Grad Mirko Zgonjanin nije želio da preko telefona komentariše otpužbe Mladena Bosančića. "Dođite u Novi Grad i vidjećete šta je istina", poručio je on.

 Predsjednik FK Sloboda Novi Grad Mirko Zgonjanin o optužbama- Dođite i vidite šta je istina Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Slobode iz Novog Grada, Mladen Bosančić, obratio se medijima i iznio prilično ozbiljne optužbe na račun aktuelne uprave i aktuelnog predsjednika kluba, Mirka Zgonjanina.

Bosančić, koji je u januaru prošle godine na skupštini kluba bio kandidat za predsjednika Slobode, kada je na kraju izabran Zgonjanin tvrdi da je stanje u klubu alarmantno, te da je aktuelna uprava izvršila brojne malverzacije, između ostalih lažno prikazivala finanansijke izvještaje i prisvojila klupski novac od transfera.

Tim povodom kontaktirali smo i Zgonjanina koji ističe da su to priče onih koji ne žele dobro Slobodi.

"Sloboda se trenutno bori za opstanak, otišlo je dosta igrača, djeca se bore, a sve te priče na štetu Slobode pričaju bivši fudbaleri i oni koji ne žele dobro Slobodi“, rekao je Zgonjanin za MONDO.

On nije želio da preko telefona prokomentariše konkretne otpužbe, dodavši da je najbolje da novinari dođu u Novi Grad i na licu mjesta se uvjere u stanje, te da će imati na raspolaganju svu dokumentaciju, kao i zaposlene u klubu, knjigovođu, igrače...

"Pozivam novinare da dođete u Novi Grad, da u jednom obilasku vidite stvarno stanje, spreman sam da vam dam svu dokumentaciju, pa vi sami zaključite da li su navodi Bosančića, koji po svaku cijenu želi da dpđe u upravu Slobode, a to je nemoguće zbog raznoraznih razloga, istina ili ne“, rekao je Zgonjanin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC