• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvenac u Zvezdi, ali "peta" ipak draža

Autor mondo.rs

Aleksi Vukanoviću prija kada igra protiv Partizana. U dosadašnjih devet susreta pet puta je bio strelac.

 160.-veciti-derbi-Crvena-zvezda-Partizan-2-1-gol-Aleksa-Vukanovic-video Izvor: MN PRESS

U 80. minutu 160. "večitog derbija" sjajno je Aleksa Vukanović pratio prodor Mirka Ivanića po levoj strani, ubacio se iz drugog plana pošto Pavkov nije uspeo da dođe do lopte i udarcem iz prve zatresao mrežu Partizanovog gola za vođstvo Crvene zvezde 2:0.

"Napadač uvek ide na prvu loptu, njegova je obaveza da ide na nju. Ako ne može da je dohvati, na redu je krilni napadač, on mora da reaguje, a ja sam to odradio kako treba. Nadam se da ću dati gol svakom klubu sa kojim budemo igrali, ali posebno mi je drago što sam to učinio protiv Partizana zbog velikog rivaliteta sa njima", istakao je 26-godišnjak iz Bačke Palanke posle utakmice.

Bio je to Vukanovićev prvi pogodak za crveno-bele od januarskog dolaska iz Napretka, ali ukupno peti u devet susreta sa Partizanom.

I dalje se pamti onaj "petom" u Humskoj. 


"Velika mi je čast što sam dao gol za pobedu. To i jeste moj posao. Ovo mi je debitantski gol, nije mi draži od onog 'petom', kada sam igrao za Napredak, ali sigurno će mi ostati u lepom sećanju", izjavio je "džoker" Vladana Milojevića u minulom derbiju, pošto se ispostavilo da je njegovim golom Zvezda stekla nedostižnu prednost.

Na kraju je bilo 2:1 i pobeda kojom su crveno-beli četiri kola pre kraja pobegli drugoplasiranom Radničkom na šest bodova i došli vrlo blizu odbrane titule u Superligi. 

Na Stadionu "Rajko Mitić" odigran je 160. "večiti derbi" u kom su crveno-beli nadigrali i pobedili rivala. Pogledajte šanse, penale, koreografiju, navijanje, faulove, golove... Strelci Ben, Vukanović i Gomeš.
Izvor: MONDO/ArenaSport/YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC