Bezobrazna gramzivost u hit igri (FOTO, VIDEO)

Autor:

Bezobrazluk u jednoj od najpopularnijih igara današnjice!

0
A- A A+

Da biste u potpunosti završili Mortal Kombat 11, koji je oduševio kritiku i igrače, trebaće vam preko 6.500 dolara ulaganja - 6.440 za kripte tj. otključavanje sadržaja plus cena igre, naravno.

Play! Zine piše da u igri postoje “kripte/kule”, koje prelazite i rešavate određena dostignuća kako bi sakupljali valutu unutar igre, koja vam omogućava da kupujete opremu tj. iskorišćene ili potrošne stvari/skinove, ali je “grind“ toliko neverovatan da će vam za prelazak cele kampanje dati, recimo dovoljno resursa da očistite samo jednu sobu u kriptama!

Na sve to, tu je i velika nasumičnost dobijanja retke opreme, što ubacuje dodatni nivo frustracije u miks. Naravno, da biste očistili neke od kula na višim nivoima, prosto je nemoguće to da uradite ako nemate dobru opremu i potrošne predmete.

Sve ovo vodi ka tome da morate da trošite novac ukoliko želite da ih pređete. Pravi novac, naravno, a neki fanovi su izračunali da je potrebno čak 6.440 dolara da se otvori i sakupi sve u igri. Jer, ako igramo igru, igramo je da je pređemo i istražimo makar veći deo nje, zar ne?!

Takođe, “Pay to Win“ opcija je užasan način da se kupcima premijum igre servira mogućnost napredovanja, jer bez plaćanja nema ni mogućnosti poboljšanja igrača, a samim tim i dostizanja viših nivoa. Ovaj sistem igrači širom sveta nazali su predatorskim i to je jedini razlog loših ocena na Steam platformi trenutno.

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Izvor: Mortal Kombat

Ostale vijesti