• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stara dama" želi Pepa

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Italijanski mediji tvrde da su 48-godišnji Gvardiola i Juventus već započeli pregovore kako bi Španac preuzeo osmostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Čelnici Juventusa silno žele dovesti Pepa Gvardiolu, menadžera Mančester sitija, s kojima žele ostvariti veliki uspjeh u Ligi šampiona, pišu italijanski mediji.

Italijani tvrde da su 48-godišnji Gvardiola i Juve već započeli pregovore kako bi Španac preuzeo najbolju italijansku ekipu.

Juventus je osvojio osmi naslov šampiona Italije zaredom, ali nisu zadovoljni samo osvajanjem nacionalnih titula, nego žele mnogo veći uspjeh i u Ligi šampiona.

Sadašnji trener Juventusa Masimilijano Alegri je često na meti kritika, te se već špekuliše da bi ovog ljeta mogao dobiti otkaz.

Poznati italijanski novinar Luka Momblano smatra da je "stara dama" spremna dovesti Gvardiolu te da već vode pregovore s njim. Momblano tvrdi da su se čelnici Juventusa sastali s aktuelnim trenerom Sitija nekoliko puta.

Ipak, istakao je kako je jedini problem u tome što Pep ima ugovor sa "građanima" i najprije mora riješiti stvari s engleskim klubom.

Italijani smatraju da je Gvardiola apsolutno prvi izbor Juventusa, a Antonio Konte drugi.

Gvardiola je u dosadašnjoj karijeri, prije Mančester sitija, vodio Barselonu B i njen prvi tim, a zatim Bajern Minhen, dok je najavljeno da će večeras uživo sa "Kamp Nou" stadiona posmatrati prvi duel polufinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC