• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Život žena Dalmacije pretočen u knjigu

Autori mondo.ba Autori Siniša Stanić

Sa velikom radošću i nestrpljenjem najavljujemo promociju knjige "Kamenite priče" Milke Kolundžić iz Kotora, koja će se održati u ponedjeljak 20. maja u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS u Banjaluci, sa početkom u 19 časova!

 Milka Kolundžić, Kamenite priče: Život žena Dalmacije pretočen u knjigu Izvor: Milka Kolundžić/MONDO
Izvor: Milka Kolundžić/MONDO

U pitanju je autorka prvonagrađene priče "Sirena", prošlogodišnjeg konkursa Mondo.ba portala "Priče iz komšiluka", na kome je učestvovalo 170 pisaca iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Milka Kolundžić na našem konkursu osvojila je glavnu nagradu - objavljivanje knjige u izdanju kuće Imprimatur!

Priča "Sirena" opisuje život Dalmatinki u vrijeme masovne industrijalizacije tokom 50-ih godina prošlog vijeka i možete da pročitate OVDJE, a sada je došlo vrijeme i da vam predstavimo njen književni prvenac.

"Milka je napisala zbirku priča koja govori uglavnom o životu žena u Dalmaciji tokom zadnjih osamdeset godina. To su kratke, ali emocijama nabijene priče, čvrste unutrašnje strukture", kaže izdavač Boris Maksimović, direktor Imprimatura.

Inače, u toku je i ovogodišnji konkurs "Priče iz komšiluka", sjajne priče već stižu sa svih strana, a ukoliko i vi želite da učestvujete možete da nam pošaljete svoju priču do 23. maja. Opširnije o konkursu OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop