Život žena Dalmacije pretočen u knjigu

Sa velikom radošću i nestrpljenjem najavljujemo promociju knjige "Kamenite priče" Milke Kolundžić iz Kotora, koja će se održati u ponedjeljak 20. maja u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci RS u Banjaluci, sa početkom u 19 časova!

0
A- A A+
Milka Kolundžić Foto: Milka Kolundžić/MONDO

U pitanju je autorka prvonagrađene priče "Sirena", prošlogodišnjeg konkursa Mondo.ba portala "Priče iz komšiluka", na kome je učestvovalo 170 pisaca iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Milka Kolundžić na našem konkursu osvojila je glavnu nagradu - objavljivanje knjige u izdanju kuće Imprimatur!

Priča "Sirena" opisuje život Dalmatinki u vrijeme masovne industrijalizacije tokom 50-ih godina prošlog vijeka i možete da pročitate OVDJE, a sada je došlo vrijeme i da vam predstavimo njen književni prvenac.

"Milka je napisala zbirku priča koja govori uglavnom o životu žena u Dalmaciji tokom zadnjih osamdeset godina. To su kratke, ali emocijama nabijene priče, čvrste unutrašnje strukture", kaže izdavač Boris Maksimović, direktor Imprimatura.

Inače, u toku je i ovogodišnji konkurs "Priče iz komšiluka", sjajne priče već stižu sa svih strana, a ukoliko i vi želite da učestvujete možete da nam pošaljete svoju priču do 23. maja. Opširnije o konkursu OVDJE.

Ostale vijesti