• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo: Učinilo mi se da je gol, ali...

Autor mondo.rs

"Neću komentarisati, ni kad je za protivnika, ni za nas", poručio je trener Partizana posle pobede njegove ekipe nad Napretkom (2:1).

 Savo-Milosevic-sporan-gol-Aleksandar-Scekic Izvor: MN PRESS

Savo Milošević - Milorad Kosanović 1:1!

Drugi put u nepuna dva meseca otkako je "uplovio" u trenerske vode, Savo Milošević je morao da priprema ekipu za meč protiv trenera Napretka "starog kova", a nakon prvog poraza u Kruševcu - slavio je u Humskoj (2:1).

Gol odluke postigao je Aleksandar Šćekić čiji je šut odbranio Nikola Petrović, da bi Bojan Nikolić ocenio da je lopta prešla čitavim prečnikom preko gol-linije.

Da li je ili nije bio gol, pitali su novinari posle meča Sava Miloševića?

"Sa pozicije sa koje sam ja, učinilo mi se da jeste, ali ne mogu da tvrdim. Neću komentarisati, ni kad je za protivnika, ni za nas, to je do sudije", rekao je trener Partizana.

"Najbitniji je rezultat. Dobar je i način na koji smo to izvojevali, bilo je jako teško kao što smo očekivali. Neverovatno da neke stvari ne mogu da se preduprede, ali mislim da je Napredak dvaput šutnuo na gol u dva meča i dao dva gola. Mi smo danas imali ko zna koliko šuteva i... To je fudbal, strepeli smo do kraja i borili smo se do kraja, a presudio je karakter".

MILORAD KOSANOVIĆ: MOŽDA DOBIJU NAREĐENJE?

Milošević je kritikovao pokrivanje "druge lopte" i golmana i kazao da je za to potrebno vreme kako bi se stekla navika, a da je nezgodno što često na te načine primaju golove.

"Rekao sam momcima da je nemoguće da u svakom momentu budu maksimalno koncentrisani. Bili smo bez energije u prvom poluvremenu, nemamo ni prostora da dižemo fizičku spremu kod ekipe, ali su pokazali karakter i izašli smo u drugom poluvremenu odlučnije. Opet, nismo briljirali, ali je voljni momenat bio na visokom nivou", objasnio je Milošević čime je bio zadovoljan.

Objašnjeno je i da je Zoran Tošić, koji je posle samo dvadesetak minuta igre u drugom poluvremenu napustio igru, doživeo povredu lista, što nije isti problem koji ga je prethodno mučio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC