• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Krupa bez licence zbog trave, ali biće OK

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Fudbalski klub Krupa nije dobio licencu Prvostepene komisije za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali direktor kluba Dragomir Ilić istakao je za MONDO da to neće predstavljati nikakav problem.

Čelnik Krupe Dragomir Buco Ilić naglasio je da klub iz kanjona Tijesno nije dobio licencu isključivo zbog vještačke podloge na stadionu u Krupi na Vrbasu i dodao da će taj problem biti riješen.

"Planirali smo da dostavimo ugovor s firmom koja će da napravi zamjenu trave uz garancije do zadatog roka i tu ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Rezervna varijanta je i da dobijemo pomoć od Fudbalskog kluba Borac i da prijavimo Gradski stadion u Banjaluci", rekao je Ilić našem portalu.

Međutim, eventualno ustupanje Gradskog stadiona komšijama iz Krupe na Vrbasu, direktor Borca Dejan Lukendić nije mogao da potvrdi, bez odluke Upravnog odbora banjalučkog kluba. 

"Koliko sam upoznat, nas nije niko zvanično kontaktirao, a ako se to desi, o svemu će odlučivati Upravni odbor FK Borac", rekao je direktor banjalučkog kluba za MONDO.

Bez obzira na probleme sa licencom, izabranici Slobodana Starčevića moraju najprije da osiguraju opstanak u bh. eliti, što će do kraja sezone biti jako teško s obzirom da Tuzla siti slavio u Gabeli protiv "otpisanog" GOŠK-a (0:3).

Tuzlaci sada imaju šest bodova prednosti ispred Krupe na tri kola do kraja, ali i mnogo teži raspored. Krupa će najprije gostovati Slobodi, potom dočekati GOŠK i ići na noge Mladosti u Doboj kod Kaknja, dok će s druge strane Tuzla siti biti domaćin Sarajevu i Željezničaru, a gostovati u Mostaru kod Zrinjskog. 

"Borićemo se do kraja, pa šta bude. Ići ćemo u Tuzlu i nadam se da ćemo na koncu ipak uspjeti da osiguramo nastup u Premijer ligi BiH i naredne sezone", dodao je čelni čovjek Krupe.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures

Liga RS -liga bez briga

Sta

Sta ce biti OK? Krupa je ispala iz lige a ti ako imas licne pare ulaži u taj projekat a ne gradske pare da bi funkcionisao jos jedan klub pored Igokee koji nema ni tradiciju ni navijace. Sve preko ledja ovog naroda. A KK Borac nek igra trecu ligu, Naprijed, BSK, i Omladinac 5. ligu i nek nam djeca nemaju gdje trenirati u gradu a ti uzmi od Radojicica 2-3 miliona pa pravi sebi stadion visoke klase u selu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC