• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac desetkovan pred banjalučki derbi

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Crveno-plavi će biti poprilično oslabljeni u srijedu (18.00) na Gradskom stadionu protiv Željezničara Sport Tim u četvrtom kolu Lige za šampiona Republike Srpske, ali očekuju novu pobjedu.

 Borac - Željezničar Sport tim, Prva liga RS (26. kolo), izjava Darko Vojvodić, Nebojša Runić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučanima nedostaje još vrlo malo da i zvanično potvrde titulu u Prvoj ligi Srpske i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Imaju čak 12 bodova prednosti na sedam kola do kraja sezone, a nalaze se u fantastičnoj formi s obzirom da na devet posljednjih utakmica nisu primili nijedan pogodak.

POVEZANE VIJESTI

Ipak, šef struke crveno-plavih Darko Vojvodić pozvao je na oprez pred dolazak Želje s obzirom da je u pitanju derbi Banjaluke.

"Kao i svaki put, čeka nas teška utakmica, posebno što je u pitanju gradski derbi koji nosi svoj značaj i već postoji rivalitet. Nimalo lagan protivnik sa dobrim trenerom (Zoran Ćurguz) i ekipom, koja jeste mlada, ali imaju i igrače koji su nama interesantni. Sigurno je da će neko od njih doći na ljeto u Borac. Ali, nadam se pobjedi", rekao je Vojvodić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara


Osim toga, trener Borca je priznao da ima mnogo kadrovskih problema.

"Nećemo kukati, nismo ni do sad, ali sigurno neće igrati Almedin Ziljkić, Stojan Vranješ, Vladan Danilović i Siniša Dujaković. Vjerovatno takođe Bojan Burazor, Demir Jakupović i Nikola Mojović, a pod ogromnim upitnikom je i Delimir Bajić. To je stanje u ovom trenutku. Opet, ko god bude igrao ne smatram da imamo hendikep. Momci će dati sve od sebe kao i dosad i vjerujem zabilježiti pobjedu".

Portparolka "sastavila" startnih 11

Portparolka Borca Brankica Bavrlić - Ljubojević je najavljujući fudbalera crveno-plavih Nebojšu Runića pretpostavila da će sigurno igrati u srijedu s obzirom da je došao na konferenciji za štampu, nakon čega se Vojvodić našalio: "Brankica je već tim sastavila".

Ipak, nije želio da otkrije i ime fudbalera Želje kojeg će Borac pokušati da angažuje.

"Imaju zanimljivih igrača, jednog ćemo sigurno probati da dovedemo, ali ne bih govorio o kome se radi, ne bi bilo umjesno. Ali, ponavljam, jedan igrač Želje nam je dobro, dobro interesantan".

Defanzivac Borca Nebojša Runić podvukao je da njegov tim razmišlja jedino o trijumfu nad ekipom iz "predgrađa".

"Svima smo na početku sezone jasno i glasno rekli da je naš cilj prvo mjesto i povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Blizu smo ostvarenja cilja. Protiv Želje, koji je željan dokazivanja i motivisan, neće biti nimalo lako, ali znamo da želimo tri boda. Ko god da sutra iziđe na teren Gradskog stadiona daće svoj maksimum i vjerujem da pobjeda neće izostati", rekao je Runić.

LIGA ZA ŠAMPIONA RS

PAROVI ČETVRTO KOLO (26. kolo)

Srijeda, 17.00

Podrinje - Rudar Prijedor
Sloga - Kozara
Borac - Željezničar Sport Tim (18.00)

TABELA: Borac 64, Sloga 52, Rudar Prijedor 40, Željezničar 39, Kozara 33, Podrinje 29.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NAPRJED ŽELJO

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC