Miki Đuričić se slupao, prevezen na VMA!

Autor:

Učesnik više rijalitija navodno je zaspao za volanom!

Miki Đuričić se slupao, prevezen na VMA! Foto: MONDO/Goran Sivački

Domaća štampa prenosi da je Miki Đuričić doživeo saobraćajnu nesreću, i da je hitno prebačen na Vojno-medicinsku akademiju.

Miki je bio sam u kolima kada je, navodno, zaspao za volanom i doživeo sudar u blizini Pećinaca. Njegova porodica rekla je za "Alo" da Miki zbog više povreda mora da ostane nekoliko dana u bolnici, ali da je njegovo stanje dobro.

Đuričić je nedavno napravio incident u poslednjem rijalitiju u kojem je boravio, šou-programu Zadruga na Pinku.

Miki je najpre fizički nasrnuo na jednu od učesnica, zatim rekao da u "takvim slučajevima" podržava nasilje nad ženama, a zatim pobegao.

Mikiju ovo nikako nije prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Ostale vijesti