• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unčanin ostaje u Vogošći

Autori mondo.ba Autori Fena

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Vogošća PH Fetah Kadrić i aktuelni trener Vogošće Bojan Unčanin potpisali su ugovor o nastavku saradnje za sezonu 2019./2020.

 Unčanin ostaje u Vogošći Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kadrić je istakao zadovoljstvo produženja saradnje s Unčaninom, koji je preuzeo ekipu u aprilu i vratio na pobjednički kolosjek. Ekipa Vogošće je ovu sezonu završila na šestom mjestu.

U četvrtfinalu plej-ofa Premijer lige BiH Vogošćani na svom parketu dočekuju ekipu Izviđača iz Ljubuškog.

Predsjednik kluba ističe da je ugovor koji je potpisan jedan od pokazatelja da Vogošća želi da stvara ekipu za trenutne ali i za buduće uspjehe.

"Za Bojana svi imamo samo riječi hvale, unio je sviježinu i ugodnu atmosferu koja je jako nedostajala i koju odavno nismo imali. Igrači su zadovoljni i spremaju se za nadolazeće utakmice plej-ofa. Ovu priliku koristim da zaželim Bojanu puno uspjeha i da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve i ambicije", rekao je Kadrić.

Unčanin je takođe izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje.

"Drago mi je što smo našli obostrani interes i ja i Rukometni klub Vogošća na moje veliko zadovoljstvo i nadam se zadovoljstvo svih ljudi u klubu, produžili smo ugovor na još jednu sezonu. Sigurno da imamo jedne dobre planove i za budućnost, a nismo sve rekli ni u ovoj sezoni, tako da se nadam da ćemo ostvariti još neke zacrtane ciljeve do kraja ovog plej-ofa. Samim tim, napraviti sebi jednu dobru uslugu da tako kažem za iduću sezonu, pokušati naravno izboriti Evropu i u idućoj sezoni napraviti možda i neke iskorake više nego što su bili u ovoj tekućoj. Nadam se da ćemo svi zajedno na kraju imati dobre uspjehe i da ćemo ostvariti naše zacrtane ciljeve", rekao je Unčanin.

On je trenersku karijeru počeo u Prijedoru, zatim je predvodio RK Konjuh, da bi karijeru nastavio u Rukometnom klubu Borac m:tel.

U martu ove godine imenovan za selektora muške rukometne reprezentacije za uzrast 2000. godišta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC