• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mogući teroristički napadi pred finale LE!?

Autor mondo.rs

Ministarstvo spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva upozorava navijače pred finale Lige Evrope. Postavlja se pitanje zašto je UEFA onda birala taj grad za domaćina takve utakmice?

Dva najveća londonska kluba Arsenal i Čelsi će 29. maja za trofej Lige Evrope igrati u prestonici Azerbejdžana, što je izazvalo mnogo kontroverzi, a sada i straha kod navijača koji planiraju da utakmicu gledaju uživo na "Olimpijskom stadionu".

Kako prenosi britanski "Mirror", ministarstvo spoljnih poslova UK je navijačima saopštilo da su "mogući teroristički napadu u Azerbejdžanu" pred i oko utakmice Čelsija i Arsenala.

"Napadi bi mogli da budu na civile, na mestima na kojima će stranci biti najfrekventiji, kao što su internacionalni hoteli, restorani i pabovi, zbog čega morate da budete izuzetno oprezni", saopšteno je navijačima iz britanskog ministarstva.

Navodi se i da je stopa kriminala u Bakuu izuzetno niska, ali da bez obzira na to ne nose mnogo novca sa sobom i da se noću ne kreću sami, pošto su "džeparenja" moguća.

Finale u Bakuu je pod lupom javnosti i jer su klubovi Čelsi i Arsenal, za svoje navijače, dobili tek po 6.000 karata, dok je i dalje neizvestan ulazak Henrika Mkhitarjana u Azerbejdžan kome bi morala da bude izdata posebna viza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC