• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković: Dok i matematički ima šanse, nadamo se

Autori mondo.ba Autori Fena

Zrinjski je na "Bilinom polju" porazio Čelik (1:0) i zahvaljujući porazu Sarajeva, nakon 31. kola Premijer lige BiH smanjio zaostatak na tri boda i ostao u igri za odbranu titule.

  "Bodovno ostajemo u trci, mada su još dva kola do kraja u kojima Sarajevo ima lakši raspored... Dok postoji matematički šansa za odbranu naslova, mi ćemo se nadati. Nada umire posljednja", rekao je trener Zrinjskog Blaž Slišković, koji je dodao kako su šanse veoma male, ali da će, "uz nemoguću sreću", pokušati da odbrane titulu.

"Drugo smo poluvrijeme odigrali kvalitetno, mada smo u prvom imali veće šanse za postizanje gola. Čelik je imao svojih trenutaka, znali su nas kvalitetno ugroziti i mislim da je odbrana bila na zadatku", izjavio je popularni Baka zahvalivši Čeliku na korektnom susretu u kojem, kako je istakao, nije bilo težeg prekršaja.

"Čestitam kolegi na dobroj sezoni i pobjedi u ovom meču", rekao je trener Čelika Čihat Arslan, koji se požalio kako nije imao adekvatne zamjene, jer ima slab izbor na klupi.

"Igrača kojeg sam uveo u igru, htio sam ga odmah izvaditi, ali iz poštovanja prema njemu nisam to uradio. Ova je utakmica dobrodošla za naš klub, jer je pokazala na koje se igrače ne može računati naredne sezone. Da nije bilo 0:1, da smo gubili s 0:2, uveo bih u igri i mladog Azura Mahmića. Jer, naš je cilj da spremimo što više igrača za narednu sezonu".

Arslan je dodao da će ostati do kraja sezone iako je ranije najavio da će otići nakon što izgubi šanse za izlazak u Evropu.

"Želim pomoći Čeliku da u prelaznom roku dovede dobre igrače, koji će klubu i Zenici osigurati izlazak u Evropu te da ne naprave greške koje su pravili tokom ove sezone", najavio je Arslan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC