• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Mitrović i ja smo bolji nego se misli

Autor mondo.rs

Menadžer Njukasla govorio je o svom odnosu sa srpskim centarforom, sa kojim se rastao prošlog leta.

Menadžer Njukasla Rafael Benitez (59) dopustio je prošle sezone Aleksandru Mitroviću (24) da ode u pozajmicu u Fulam, a uoči aktuelne ga je prodao istom klubu, za 20,2 miliona evra

Ove nedelje, u poslednjem kolu Premijer lige, Benitez i "svrake" gostuju na Krejven Kotidžu i to je bio povod da Španac govori o svom odnosu sa srpskim centarforom.

Iako je dosta govoreno o tome da njih dvojica nisu mogli zajedno, španski trener uverava da nema ništa protiv "Mitrogola".

"Rekao sam mnogo puta da je moj odnos sa Mitrom mnogo bolji nego što ljudi misle. Profesionalac sam i moram da analiziram da li nam je bio potreban, ali zaista mi je drago zbog toga što mu ide dobro u Fulamu i što postiže golove. Nadam se da to neće u nedelju", izjavio je Benitez.

Prošlog leta, Španac je u špic svog napada doveo Salomona Rondona (29) na pozajmicu iz Vest Broma i on je ove sezone postigao 11 golova - isto kao i Mitrović.

"On je dobar igrač i odgovara mu Fulamov stil. On voli fudbal, takmičar i je i siguran sam da će postizati golove i ubuduće. Prosto, nama je bilo potrebno nešto drugo. Različitim igračima odgovaraju različite taktike, a Rondon nam je bio veoma dobar. Kao tim moramo da budemo čvrsti i da zajedno ostvarujemo rezultate. To smo i uradili", dodao je Benitez.

Njukasl je dočekao poslednje kolo bezbrižan za svoj premijerligaški status, jer ima 11 bodova više od Brajtona, jednog od člana trojke koja će se sledeće sezone preseliti u Čempionšip. U njoj su još i Fulam i Hadersfild.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC