Žrtva "odjavila" policiju, Mekgregor je slobodan

Autor:

Poznati borac se nagodio sa osobom kojoj je polomio telefon.

0
A- A A+
Miami Dade Corrections and Rehabilitation Department via AP, File/Tanjug Foto: Konor Mekgregor Miami Dade Corrections and Rehabilitation Department via AP, File/Tanjug

Temperamentni i prečesto neobuzdani UFC borac Konor Mekgregor (30) doveo je sam sebe u problem kada je navodno u SAD razbio telefon jednom svom navijaču, koji je pokušao da ga uslika.

Zbog toga je bio i uhapšen, saslušavan, a potom je morao da plati kauciju da bi izašao na slobodu.

Tužilaštvo na Floridi oglasilo se tim povodom ovog ponedeljka i zvanično odbacilo sve optužbe protiv bivšeg UFC šampiona.

Prema saopštenju žrtva je Englez Ahmed Abdirzak i otputovao je u inostranstvo, gde je prekinuo saradnju sa policijom. Vrednost telefona koji je Irac bacio na zemlju i zgazio procenjena je na 1.000 dolara.

Mekgregor je sa žrtvom postigao nagodbu van suda, pa je Englez odbacio građansku tužbu.

"Žrtva ovog zločina ne želi da se vrati u SAD i nastavi krivično gonjenje", navodi se u saopštenju.

Mekgregor je bio optužen za nasilnu pljačku i nasilničko ponašanje, a incident se dogodio 11. marta ispred jednog luksuznog hotela u Majamiju.

Prošle godine, sud je bivšem dvostrukom UFC šampionu naredio da pohađa kurs kontrole besa, uz pet dana društveno-korisnog rada u zamenu za odbacivanje krivičnih prijava zbog napada na autobus koji je prevozio UFC borce.

Tagovi:

Ostale vijesti