• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se događa na "Grbavici"?

Autor mondo.ba

Portal "Radio Sarajevo" objavio je intervju sa predsjednikom Željezničara Nihadom Selimovićem, koji je potom demantovan na zvaničnom sajtu sarajevskog kluba.

Prvi čovjek plavih sa "Grbavice" je u pomenutom "eksluzivnom intervjuu" potvrdio da je Željezničar dobio zahtjev za isplatu 400.000 KM na ime tužbe trenera plavih Amara Osima.

"Da, istina je... Imate tačnu informaciju. Klub je nedavno dobio zahtjev za isplatu od 400.000 KM od gospodina Amara Osima na ime tužbe. Riječ je o staroj tužbi koja je došla na naplatu. Odmah po zaprimanju tužbe, naš pravni tim je krenuo u zaštitu naših interesa. Čvrsto sam uvjeren da ćemo iz ove trke izaći kao pobjednici i da će tužba gospodina Osima biti odbijena", rekao je predsjednik kluba sarajevskom portalu.

Međutim, nakon toga je putem zvaničnog sajta, uputio demant.

"Stavovi iskazani u navedenom intervjuu ne odražavaju stavove predsjednika Selimovića, te je zabrinut i iznenađen načinom kako je isti formulisan i očigledno predstavlja svjesnu manipulaciju navijača Fudbalskog kluba Željezničar i čitalaca portala. Ovakav eklatantan primjer drskosti i lažnog izvještavanja, te iznošenja stavova koji nisu izrečeni, pri tome evidentno aludirajući na moguće autore i ciljeve je sraman i upravo predstavlja ono na što upozoravamo da nanosi veliku štetu klubu. Iskreno se nadamo da će profesionalizam redakcije i uredništva presuditi, da će lažni i izmišljeni tekst povući, te da se ovakve stvari više neće dešavati", navedeno je u saopštenju Želje.

Podsjetimo, Željezničar nije dobio licencu za nastup u evropskim takmičenjima, pa su na "Grbavici" najavili žalbu drugostepenoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC