• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begović između Atine i Istanbula

Autor mondo.ba

Golman Bornmuta Asmir Begović će poslije 14 godina najvjerovatnije napustiti Englesku, a interes za nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine pokazali su Olimpijakos i Fenerbahče.

Nekadašnji prvi čuvar mreže "zmajeva" Asmir Begović želi da ovog ljeta napusti Bornmut, gdje je izgubio mjesto u startnoj postavi, prenose engleski mediji.

Menadžer "trešnjica" Edi Hau dao je prednost Marku Traversu i Arturu Borucu u odnosu na Begovića, kojem je engleski klub odredio visinu obeštećenja za odlazak - 7.5 miliona evra.

Prema tvrdnjama lokalnih medija, za Begovićeve usluge su se zainteresovali turski i grčki velikani Fenerbahče i Olimpijakos.

Begović je na stadion "Din Kort" stigao iz Čelsija 2017. godine za deset miliona funti, a ranije je branio boje Stouk sitija i Portsmuta.

U dresu reprezentacije BiH nastupio je na više od 60 mečeva i bio zamjenik kapitena, ali je selektor "zmajeva" Robert Prosinečki odlučio da priliku pruži Ibrahimu Šehiću (Erzurumpsor), Kenanu Piriću (Maribor) i Vedranu Kjosevskom (Željezničar).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC