• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Široki Brijeg ima pravo da vjeruje u čudo"

Autori mondo.ba Autori Fena

Trener Širokog Brijega Goce Sedloski ocijenio je uoči revanš utakmice finala Kupa BiH protiv Sarajeva da se ne smije ponoviti loš ulazak njegove ekipe u meč kao u prvom dvoboju na "Koševu" (0:3).

  "Čestitaću igračima na tome što smo ušli u Evropu, a to je uprava i tražila kad sam preuzeo Široki. Kad je u pitanju sutrašnja utakmica, znamo kako smo loše odigrali prvo poluvrijeme, ne trebamo to ponoviti. Izgubili smo 3:0, od 60. minuta smo počeli igrati našu igru i nametati ritam, ali smo i primili gol", izjavio je Sedloski na konferenciji za novinare.

Sjajan potez Širokog Brijega!

Ustvrdio je da igrači Širokog u sutrašnjoj utakmici nemaju što izgubiti te da će dati sve od sebe.

"Mi smo ostvarili cilj, došli smo do Evrope. U finalu Kupa BiH smo, moji igrači će biti rasterećeni i daćemo sve od sebe da pobijedimo. Još jednom želim igračima čestitati na mukotrpnom radu i ostvarenju našeg cilja".

Fudbaler kluba sa "Pecare" Bernardo Matić smatra da Široki ima pravo da vjeruje u čudo.

"Prvo poluvrijeme bili smo loši u Sarajevu. Analizirali smo utakmicu i sutra ne smijemo tako ući u prvo poluvrijeme i ponoviti te greške. Imamo pravo vjerovati jer utakmica traje 90 minuta. Moramo dati sve od sebe i opravdati dres koji nosimo", rekao je Matić.

Dominik Kovačić istakao je da će igrači dati sve od sebe da pobijede na "Pecari".

Široki Brijeg takođe je uputio apel gledaocima za fer i sportskim navijanjem u revanšu finala Kupa BiH i pozvao svoje simpatizere da napune tribine i podrže plavo-bijele na "Pecari".

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima u Zapadnohercegovačkom kantonu, svako nepoštovanje njegovih odrednica, odnosno bilo kakve provokacije i narušavanje javnog reda i mira biće sankcionirani, rečeno je iz širokobriješkog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC