• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA izbacuje Mančester siti iz Lige šampiona?

Autori mondo.ba Autori Fena

Novi engleski prvak Mančester siti mogao bi da ostane bez mogućnosti nastupa u Ligi šampiona zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, piše "Njujork Tajms" i drugi svjetski mediji.

UEFA i engleska Premijer liga, na temelju objavljenih podataka njemačkog nedjeljnika "Špigl" i "Fudbal Liksa", pokrenuli su istragu o finansijskim nepravilnostima i kršenjima finansijskog fer-pleja od strane šestostrukog engleskog prvaka Mančester sitija, koji je ove godine odbranio titulu iz prethodne sezone.

Siti je navodno zaobišao UEFA pravila prema kojima klub može potrošiti samo onoliko novca koliko je dobio preko sponzorskih ugovora, prikrivajući novac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i prezentujući ga kao novac od sponzora.

Ako "građani" budu kažnjeni prijeti im minimalno jedna sezona suspenzije u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju, ali nije poznato hoće li se to odnositi već na sljedeću sezonu ili na sezonu kasnije.

Ako bude kažnjen Mančester siti imaće pravo žalbe Međunarodnom arbitražnom sudu u Lozani, prenijele su agencije pisanje američkog "Njujork Tajmsa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC