• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" minimalno protiv Crne Gore

Autori mondo.ba Autori Fena

U prijateljskom meču odigranom u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici, U-18 reprezentacija BiH porazila Crnu Goru 1:0.

Juniorske selekcije (U-18) Bosne i Hercegovine i Crne Gore odigrale su u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici prvu od dvije prijateljske utakmice, u kojoj je bh. tim slavio rezultatom 1:0 (0:0).

Mrežu gostiju pogodio je u 59. minuti Andrija Drljo, koji je sa oko 18 metara malo iskosa sa desne strane pogodio gornji lijevi ugao crnogorskog golmana Sergeja Joksimovića.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je u 24. minuti Andrej Đukanović za bh. tim, ali je Joksimović odbranio njegov šut s oko sedam metara od gola. Prethodno su gosti u 10. minuti šutirali sa ivice šesnaesterca, ali je šut Ivana Vukčevića bh. golman Luka Kačavenda takođe odbranio.

"Možemo biti zadovoljni rezultatom. Pokazali smo dva lica u ovoj utakmici. U prvom poluvremenu nismo dobro izgledali, sve je bilo tromo i sporo. Drugo poluvrijeme je već bilo bolje. Postigli smo pogodak i igrali sa više energije, a to su nam donijeli igrači koji su ušli u igru. Nekoliko momaka je pokazalo da se u budućnosti može računati na njih", rekao je nakon meča selektor "zmajića" Slaven Musa.

Ove dvije selekcije, polovinom decembra prošle godine, odigrale su međusobni duel u Medulinu (Hrvatska), kada je bh. tim slavio s 2:0.

Naredni susret igraju takođe u Zenici u četvrtak, 16. maja, od 11 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC