• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slukas pred Fener - Efes: Micić prvi "plej" Evrolige

Autor mondo.rs

Grčki internacionalac za "Jurohups" kaže da Fenerbahče na Fajnal foru neće tražiti alibi u povredama i odsustvu nekolicine važnih igrača.

Fajnal for Evrolige kuca na vrata. U petak od 18 časova u Vitoriji će se sastati Fenerbahče i Efes, a tri sata kasnije Real Madrid i CSKA.

Fenerbahče je odavno saopštio da u sastavu neće biti povređenih Žofrija Lovernja i Luiđija Datomea, dok će Jan Veseli i Nikola Kalinić verovatno "stisnuti zube", iako ni jedan ni drugi nisu potpuno oporavljeni, a još manje u takmičarskoj formi.

Plejmejker Kostas Slukas, kao jedan od lidera ekipe Željka Obradovića, rekao je u intervjuu za "Jurohups" da Fenerbahče neće tražiti izgovore ni alibije.

"To je mentalitet našeg trenera, kluba i mojih saigrača. Povrede su sastavni deo košarke. Nastavljamo da igramo, srećni smo što idemo na Fajnal for i imamo velike ambicije. Samo moramo da se borimo još više nego inače, a nadamo se da će i sreća biti na našoj strani".

Reprezentativac Grčke verovatno će voditi direktne duele sa Vasilijem Micićem, kome je dao prednost u odnosu na zemljaka Nika Kalatesa, člana zvanično izabrane prve petorke Evrolige za tekuću sezonu.

"Jan Veseli, Vensan Poarije, Vil Klajburn, Kori Higins i Vasilje Micić", izdiktirao je Slukas najboljih pet po svom mišljenju.

Željko Obradović posle poraza u prošlogodišnjem finalu, od Real Madrida u Beogradu, nastavlja poteru za 10. titulom prvaka Evrope. Slukas je pred Fajnal for istakao da uživa u radu sa trofejnim srpskim stručnjakom, "iako je ponekad vrlo agresivan".

"On je iskren i otvoren čovek, to je njegov stil. Srećan sam što radim sa njim i što imam ovakve saigrače i pokušavam da na terenu uradim sve što traži".

Slukas je dodao da se oseća kao da debituje na završnom turniru, iako je bio njegov akter već šest puta.

"Osećam nestrpljenje, blagu tremu. Pokušavam da se pripremim najbolje što mogu, a mislim da i moji drugovi rade isto. Moramo biti spremni za petak".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC