• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitre, izaberi: Čempionšip, Premijer ili Bundes?

Autor mondo.rs

Za sada su ove karte na stolu...

Aleksandar Mitrović nalazi se na prekretnici karijere.

Prethodnih godinu i po dana provedenih u Fulamu bili su vrlo dobri, postao je glavni igrač ekipe, počeo je redovno da postiže golove, izborio je promociju u Premijer ligu, nosio kapitensku traku, ali previše je problema imao tim sa "Krejven kotidža" da bi zadržao status u eliti.

Neki izvori u Fulamu tvrde da će i naredne sezone sa tim klubom igrati u Čempionšipu, ali uopšte ne mora tako da bude pored toliko interesovanja za njega...

Već duže vreme se priča o tome a ga želi Vest Hem kome je neophodan "razbijač" u napadu, potom se u britanskoj javnosti javila informacija da je Sautempton voljan da ga dovede ovog leta, dok je možda najprimamljivija opcija - ona koja iziskuje promenu takmičenja.


Kako prenosi "Bild", Aleksandar Mitrovićje na meti Bajera iz Leverkuzena koji je u njega spreman da uloži 20 miliona funti, a nudi i šansu za visoke pozicije u Bundes ligi. 

"Aspirindžije" su trenutno na deobi četvrtog mesta u Nemačkoj koje vodi u Ligu šampiona, a utakmice poslednjeg kola, ne samo njihove nego i Menhenglabaha i Frankfurta, odrediće ko će u ovo takmičenje pored Bajerna, Dortmunda i Lajpciga.

To može da bude veliki motiv za Mitrovića koji je prethodnih godina nastupao za timove iz donjeg dela tabele, što bi možda bila i njegova šansa da dodatno popravi golgeterski učinak.

Bajer bi dolazak Mitrovića mogao da finansira prodajom Julijana Brandta, koji je ovih dana povezivan sa Totenhemom i Dortmundom, samo ostaje pitanje da li srpski napadač želi da promeni ligu pošto se lepo snašao u Engleskoj.

Aleksandar Mitrović je ove sezone u Premijer ligi za Fulam postigao 11 golova na 37 utakmica i bio je nesumnjivo najbolji fudbaler svoje ekipe.

Možda je vreme za naredni korak u karijeri...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC