• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević kritikuje: Ne sviđa mi se ovo...

Autor mondo.rs

Zvezdin trener nezadovoljan igrom svog tima u revanšu polufinala Kupa. Neško Milovanović govorio o najboljim golmanima u zemlji i čestitao ekipi na nastupu.

 Mladost-Lucani-Crvena-zvezda-0-0-izjava-Vladan-Milojevic Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ušla je u finale Kupa Srbije i igraće 23. maja na "Čairu" za trofej i "duplu krunu", ali Vladan Milojević nije zadovoljan posle polufinala.

Nakon bledog nastupa i remija bez golova u sredu u Lučanima, šef struke crveno-belih kritikovao je pristup svog tima, koji je zahvaljujući golmanu Milanu Borjanu izbegao poraz u revanšu.

"Ne sviđa mi se ovo, iskreno, mislim da je Mladost bila bolja. Da li je to bio nedostatak motiva, ne znam, ali moram da kažem da mi se ne sviđa kako smo igrali", rekao je Milojević.

Uz čestitku ekipi zbog plasmana, Zvezdin trener rekao je da je konačan rezultat "nezasluženo ostao 0:0".

"Igrači utakmice su golman Zvezde, Borjan i mladi i perspektivni golman Mladosti, Rosić. Oni su danas bukvalno začarali mreže", izjavio je on.

Istu ocenu o golmanima izneo je trener Mladosti, Neško Milovanović.

"Ovu utakmicu su obeležili čuvari mreže. Auditorijum na stadionu i kraj TV-a je mogao da vidi dva najbolja golmana u zemlji, Borjana i Rosića. Zvezda je bila aktivnija u prvom poluvremenu, u drugom smo mi bili agresivniji, igrali u visokom pritisku, imali sedam-osam šansi i ne mogu da verujem da nismo dali nijedan jedini gol. Borjan je odbranio pet šansi, a sve u svemu Zvezda je bila bolja u polufinalu, čestitam im, kao i mojim igračima na celoj sezoni. Pokazali smo da zaslužujemo mesto koje zauzimamo i na tabeli i u Kupu", poruka je šefa struke Lučanaca.

Zvezda će igrati u finalu 23. maja na "Čairu" u Nišu, a ime rivala saznaće posle večerašnjeg revanša, Radnički - Partizan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC