• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludo, luđe - Čempionšip: Lampard u finalu, Bijelsa ne!

Autor mondo.rs

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone završio se san za Lids i Marsela Bijelsu, dok za Derbi i Lamparda tek počinje....

Spektakularna utakmica na "Eland roudu" - za istoriju!

Derbi kaunti igraće finale plej-ofa za ulazak u Premijer ligu protiv Aston Vile, koja je u utorak izbacila VBA, nakon što su "ovnovi" na gostovanju Lidsu slavili 4:2 (1:1) u utakmici u kojom smo zaista videli sve.

"Luda družina" trenera Marsela Bijelse dobila je prvi meč na gostovanju (1:0) i odlično je počela utakmicu golom Dalasa u 24. minutu, ali onda se "raspala" njihova igra.

Meriot je u poslednjem minutu prvog poluvremena izjednači, Maut je u prvom minutu nastavka doneo prednost, a treći gol za Derbi stigao je preko Harija Vilsona iz penala u 58. minutu, ali to je bio tek početak drame...

Lids se vratio u meč pogotkom Dalasa u 62. minutu, što je bio rezultat za prolaz, da bi Berardi na besmislen način dobio crveni karton i ostavio svoju ekipu na cedilu.

Derbi je to iskoristio preko Meriota u 85. minutu, pre toga je tim Franka Lamparda pogodio dve stative, da bi i "ovnovi" meč završili s desetoricom posle isključenja Malouna u nadoknadi vremena, međutim Lids nije imao pravi odgovor.

Podsetimo, ova utakmica bila je pod posebnom pažnjoj javnosti i zbog "spajgejta" kada je otkriveno da je Marselo Bijelsa slao "špijune" na treninge Derbija, zbog čega je veoma besan bio Frank Lampard, dok je Argentinac bio i kažnjen od strane FA.

Derbi je jedva ušao u plej-of pošto je u poslednji čas završio "iznad crte" na šestoj poziciji, dok je Lids u finišu sezone ispustio direktnu promociju i pao je na treće mesto.

Finale na "Vembliju" za ulazak u Premijer ligu igra se 27. maja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC