• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nadam se da je Partizan sad zadovoljan suđenjem"

Autor mondo.rs

Nenad Lalatović nije bio zadovoljan kako su njegovi igrači ispratili Rikarda Gomeša kod gola Partizana, ali ne može da bude nezadovoljan njihovim igrama ove sezone.

 "Nadam se da je Partizan sad zadovoljan suđenjem" Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Partizan je imao više sreće", rekao je trener Radničkog za TV Arena Sport posle prolaska Partizana u finale Kupa Srbije, dok je na konferenciji za medije prvo čestitao rivalu.

"Čestitke Partizanu na ulasku u finale. I da smo mi ušli billo bi zasluženo. Prvo poluvreme pripalo je Partizanu, drugo nama. Tada smo bili agresivni, dali gol, ali nismo smeli da dozvolimo Rikardu dijagonalno kretanje i da onako, bez pritiska, centrira za gol. Kad povedete 1:0 morate da sačuvate prednost", dodao je Nenad Lalatović posle utakmice.

Radnički je prednost Partizana iz prvog meča (1:0) uspeo da "anulira" u 75. minutu kada je Stojanović savladao Stojkovića, da bi pet minuta kasnije izjednačio Tošić (1:1).

Tada je, baš kao što je Nenad Lalatović opisao, Rikardo Gomeš napravio problem njegovoj ekipi i asistirao Tošiću kome sa pet metara nije bilo teško da smesti loptu u mrežu, a samim tim i da "zaključi" napeto polufinale.

"Nadao sam se penalima. Ovoga puta nismo uspeli, međutim, ne mogu da budem nezadovoljan. Ovih godinu dana smo dobro odigrali. Imamo mali fond igrača, a opet smo drugi na tabeli, što je najbolji plasman Radničkog u istoriji. Imali smo u jednom trenutku i 13 vezanih pobeda, zato momcima nemam šta da zamerim", rekao je Lalatović.

NENAD LALATOVIĆ: ZVEZDA? NE, RADNIČKI ILI INOSTRANSTVO

Kao da su se uplašili uspeha na kraju?

"U drugom poluvremenu nismo. Partizan se tad branio, preskakao igru. Imao je jedan šut i - primili smo gol. Ne sme špic kakav je Rikardo da se okrene licem ka golu već da bude pod pritiskom. Jedna nepažnja naših igrača nas je koštala. Poništio nas onaj pogodak u Boegradu Rikarda, okliznuo se naš igrač...", prisetio se trener Radničkog prvog meča i dodao:

"Vršili smo dobar presing na njihove zadnje vezne, bili agresivni na drugoj lopti, preko Cakija smo dali gol, ali nije bilo dovoljno".

Prolazak Partizana u finale znači da ćemo gledati "večiti" derbi za trofej.

"Mnogi će biti zadovoljni što je finale Crvena zvezda - Partizan, a ja nisam. Nadam se da će ljudi iz Partizana bar sad biti zadovoljni suđenjem", zaključio je Lalatović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC