• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekoliko sati nakon očeve smrti - odigrao predstavu!

Glumac Marko Janketić izgubio je juče oca, velikog glumca Mihaila Mišu Janketića, ali uprkos tome, nije želeo da otkaže predstavu, već je izašao na pozornicu i odigrao je samo za njega.

 Nekoliko sati nakon očeve smrti - odigrao predstavu! Izvor: MONDO

Pred sinom Mihaila Miše Janketića koji je u sredu preminuo u 81. godini, možda jeć bio i najteži zadatak u karijeri - da samo nekoliko sati nakon očeve smrti stane na scenu Jugoslovenskog dramskog pozorišta i odigra s kolegama predstavu "Mesec dana na selu", prenosi "Kurir".

Marko Janketić nije želeo da se izvođenje otkaže i igrao je za oca i publiku. Na kraju predstave govor je održao Svetozar Cvetković, a Miša Janketić umesto minutom ćutanja ispraćen je aplauzom.

Preminuo Miša Janketić

"Život nije stao, život teče dalje. To da život teče dalje smo mi koji smo ovde večeras i vi koji ste ovde pred nama, ali je svet stao, danas je stao i mi sa našim sa našim malim životima pred tim jednim svetom možemo samo da nemo gledamo šta je taj svet iza sebe svet ostavio i ime i prezime tog sveta je Mihailo Miša Janketić", rekao je Cvetković.

Upravo u JDP-u, Miša Janketić je izveo najviše predstava u svojoj karijeri. Pored Marka, iza sebe je ostavio i ćerku Milicu, koja se takođe bavi glumom, kao i ćerku Ivu i sina Rašu.

Miša će biti sahranjen 18. maja u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a opelo će početi pola sata ranije, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.

Pogledajte MONDO TV priloge sa njegovim sinom i ćerkom:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop