Domino efekat: Grizman u Barsi, Dibala u Atletiku

Autor:

...Ikardi u Juventusu, a Džeko u Interu?

Domino efekat: Grizman u Barsi, Dibala u Atletiku Foto: Tanjug/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Atletiko Madrid ima ozbiljnu namjeru da dovede Paula Dibalu!

"Domino efekat" najavljenim odlaskom Antoana Grizmana u Barselonu mogao bi jednog Argentinca da povuče iz Juventusa u Atletiko, a drugog Argentinca iz Intera u Juventus.

Navodno, u Torinu su već odlučili da će Dibala morati da potraži novu sredinu kako bi se otvorio prostor za mega transfer kapitena "nerazura", Maura Ikardija. U svemu najgore bi prošao Inter, koji odlazak Ikardija namjerava da "kompenzuje" transferom Edina Džeka iz Rome...

Postojala je ideja da se dva najveća italijanska kluba, čiji rivalitet je bio tema posljednje epizode Mondo podcasta "Sve u 16", dogovore oko trampe Dibala za Ikardija, ali ljevonogi napadač Juventusa to navodno nije želio pa je priliku prepoznao Atletiko.

Izvor: YouTube/MONDO portal"Gazeta delo sport" piše da su Madriđani uveliko u pregovorima sa Dibalinim bratom, Gustavom, koji ga i zastupa na tržištu igrača. Madridski tim spreman je da Dibali ponudi petogodišnji ugovor po kojem će godišnje dobijati devet miliona evra, uz dodatne bonuse.

Ističe se da Dibala razmatra ponudu i da čeka razvoj situacije u Torinu, jer će u slučaju da Masimilijano Alegri ostane trener Juventusa svakako tražiti da napusti klub - došao Ikardi ili ne.

Argentinac je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma i sa "Starom damom" osvojio je tri titule u Seriji A.

Ostale vijesti