• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostaje na koledžu jer Nju Orleans bira prvog pika?

Autor mondo.rs

Zajon Vilijamson, navodno, razmišlja i o radikalnom potezu...

Iznenađenje na NBA draftu!

Shodno novim pravilima o "lutriji", Nju Orleans je prilično srećno sa 6% šansi dobio priliku da na predstojećem draftu izabere prvog pika, a nije nikakva tajna da bi se gotovo svakim tim u takvoj situaciji odlučio na Zajona Vilijamsona.

"Atletska zvijer" sa koledža Djuk se nadala većim tržištima: Njujork Niksima ili Čikago Bulsima, prihvatljive opcije su bile i Finiks i Atlanta, ali je sreća pogledala Nju Orleans.

Franšiza koja se u ovim trenucima muči oko Entonija Dejvisa, koji je izrazio želju da napusti klub još početkom godine, dobila je ovako priliku da dolaskom buduće zvijezde lige možda ubijedi i "Obrvu" da mu je bolje u Pelikansima, ali daleko od toga da je tu kraj drame...

Kako prenosi "ESPN", Zajon Vilijamson ima opciju povratka na koledž "Djuk", koji je košarkaški odavno prevazišao.

S obzirom na to da nije i dalje potpisao ugovor sa NBA agentima ili sponzorski ugovor sa proizvođačem sportske opreme, Vilijamson može da se vrati na matični koledž i da tako sačeka idući draft na kom bi pravo prvog pika imao neki drugi tim.


Isti izvor prenosi da je malo vjerovatno da se Zajon "povuče" sa drafta, ali da definitivno razmišlja o tome nakon što ga je sudbina praktično spojila sa Nju Orleansom.

Rok do kog Vilijamson mora da odluči da li će se vratiti na Djuk jeste 10. jun, što bi bio šokantan scenario za njega i vjerovatno bi doveo do gnjeva velikog broja navijača, dok bi mu istovremeno usporio i razvoj karijere.

Zajon Vilijamson igra na poziciji krila i na Djuku je prosječno bilježio 22,6 poena i 8,9 skokova po meču, dok ga mnogi zbog snage porede sa Lebronom Džejmsom i predviđaju mu svijetlu budućnost u NBA ligi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC