• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oproštaj Saše Ilića bez navijača!

Autor mondo.rs

"Disciplinci" FSS kaznili Partizan, koji će proleter u nedelju (19. maja) u poslednjem kolu dočekati bez navijača. To je poslednja prvenstvena utakmica u karijeri Saše Ilića.

 Saša Ilić FSS Kazna za FK Partizan, prazne tribine Izvor: MONDO

"Hit ponuda meseca. Ko nam sredi da se 19.05. igra bez publike, u Novostima dobija besplatne rubrike. Uprava Partizana."

 Ovo je poruka koju su u sredu, za vreme revanš utakmice polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog, istakli na severnoj tribini stadiona "Čair" navijači Partizana, inače grupisani na južnoj tribini u Humskoj.

Grobari su za poslednje kolo planirali akciju da se na njihovom "Jugu" okupi što više pristalica, kako bi umesto bodrenja kluba organizovali svojevrsni protest protiv uprave, koja u ovom trenutku nema podršku nijedne od tri frakcije, ali ni neutralnih navijača sa zapada i istoka.

Ali, od toga neće biti ništa, što su i sami navijači najavili u Nišu. Stadion Partizana je suspendovan za poslednje kolo i utakmica protiv Proletera igraće se pred praznim tribinama.

Odluku je donela Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije zbog više pogrdnih skandiranja na meču između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu. Crno-beli su kažnjeni i sa 250.000 dinara.


Na taj način FSS je nastavio selektivno da kažnjava, jer ako pogledamo samo ove sezone, skandiranje "pola Mađar, pola ustaša…", je jedna u nizu uvredljivih pesama na srpskoj navijačkoj sceni. Konkretno, Grobari su u sredu na ružan i prostački način vrađali Nenada Lalatovića, dok su se isto poneli navijači Radničkog prema Vladimiru Stojkoviću.

Na utakmicama Crvene zvezde mesecima se horski vređa premijerka Ana Brnabić (celo poluvreme protiv Rada), a Partizana godinama predsednik Aleksandar Vučić. Takođe, golman Partizana svaki put trpi uvrede od strane zvezdaša.

Ovde ćemo i završiti, jer nabrajanju ne bi bilo kraja. Međutim, samo je Partizan više puta zbog pomenute pesme bio kažnjavan zatvaranjem stadiona.

Nažalost, Saša Ilić, legendarni fudbaler "parnog valjka", odigraće poslednju prvenstvenu utakmicu na stadionu u Humskoj bez prisustva publike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC