• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne može sa Mesijem, a ni sa Ronaldom - Dibala odlazi!

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih najavio odlazak iz šampiona Italije nakon četiri sezone provedene u klubu.

Paulo Dibala bi mogao da napusti Juventus, ako je suditi po rečima njegovog brata koji argentinskom napadaču takođe obavlja i posao menadžera.

Naime, on je u razgovoru za radio "Impakt Kordoba" rekao da postoje izgledne šanse da ofanzivac napusti Torino u potrazi za novim izazovima i većom minutažom. Njegov najveći problem predstavlja činjenica da je izgubio ulogu nosioca igre otkad je u klub došao Kristijano Ronaldo, pa smatra da bi trebalo da promeni sredinu kako bi dobio više prostora.


"Paulo nema problema sa Ronaldom van terena, problemi su isključivo fudbalske prirode. Igra se vrti oko Portugalca, on je važniji klubu, a moj brat je mlad i dobar igrač koji ne može da se uklopi u takvu situaciju", rekao je Gustavo Dibala za španski radio.

On veruje da je vreme Argentinca u Italiji isteklo, ali da takođe misli da on neće biti jedini bitan igrač koji će napustiti klub u narednom prelaznom roku.

"Postoje brojne opcije za Paula, njemu je potrebna promena. Prijala mu je Italija do skoro, ali sada to više nije slučaj. On više nije srećan u Juventusu i takođe nije jedini igrač koji se tako oseća. Mnogo je igrača koji su nezadovoljni u klubu, moj brat nije jedini koji će otići na leto", otvoreno je zaključio brat Juveove desetke.

Fudbaler bi mogao da bude deo velike vrteške napadača ovog leta koju bi mogao da pokrene potencijalni Grizmanov transfer u Barselonu.

Kao najrealnija destinacija za kreativnog ofanzivca ističe se upravo Atletiko Madrid, tamo bi ga na klupi dočekao zemljak Dijego Simeone i deluje da bi se dobro uklopio u sastav ako je suditi po načinu na koji tim igra.

Ipak, leto je blizu, a u Juventusu očito nije najopuštenija atmosfera,a videćemo da li je odlazak Dibale ono što im je potrebno da bi napravili iskorak u Evropi i konačno osvojili Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC