Vladan Milojević o ostanku: 50-50

Autor:

Trener Zvezde kratko odgovorio na pitanje da li će i dalje biti trener Zvezde. "Razgovaraćemo..."

Vladan Milojević o ostanku: 50-50 Foto: MN Press

Nakon osvajanja svoje druge titule sa Crvenom zvezdom, Vladan Milojević najavio je razgovore sa rukovodstvom o nastavku saradnje, koja još nije potvrđena.

Do kraja njegove druge sezone na klupi kluba za koji je i igrao ostale su još dve utakmice, posle čega će biti definitivno poznato da li će šampion Srbije sa Milojevićem pokušati da se još jednom plasira u Ligu šampiona.

U sredu, na svečanosti proglašenja najboljeg tima lige za sezonu 2018/19, trener godine u Superligi bio je očekivano upitan da li će ostati u Zvezdi.

"Ne mogu da vam dam ekskluzivu, ali videćemo. 50-50 je. Po završetku sezone ćemo razgovarati, pa ćemo videti", izjavio je on.

"Liga šampiona je nešto što su svi sanjali, a to je podstrek da napravimo još više i da Zvezdu dovedemo gde joj je i mesto".

U osvrtu na svoj povratak u Zvezdu pretprošlog leta, Milojević je rekao da je ceo njegov život vezan za klub iz Ljutice Bogdana.

"Stigao sam kao 16-godišnjak iz Aranđelovca i Zvezda mi je dala sve. Dala mi je da prve trenerske korake načinim u klubu i bez obzira na sve pokušaću da ne zvučim skromno, ali uvek će mi ostati u uspomeni ta prva titula sa mojom generacijom omladinaca. To mi je nešto najdraže".

"Moji planovi nisu vezani za Zvezdu, ali ovo je verovatno bila volja gospodina Zvezdana Terzića, da me pozovu da dođem. Kada vas pozove vaš klub, onda ne razmišljate mnogo", dodao je Milojević.

Ostale vijesti