• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osim: Dobra utakmica za gledaoce

Autor mondo.ba

Fudbaleri Željezničara od svojih navijača oprostriće se utakmicom protiv Čelika, koja će mladom Anelu Šabanadžoviću biti posljednja na "Grbavici".

Trener sarajevskih "plavih" Amar Osim vjeruje da će njegov Željezničar i zenički Čelik, koji se sastaju u 32. kolu Premijer lige BiH, na "Grbavici" pružiti dobru igru, koja će zadovoljiti navijače.

"Mislim da se Čelik neće braniti. Očekujem otvorenu utakmicu. Oni imaju tim koji se ne zna specijalno braniti. Imaju igrače u napadu dobre i šteta bi bila da se oni brane. Očekujem otvorenu utakmicu. U jesenjem dijelu kada je bilo 3:2 je tako bilo. Nadam se da će biti dobra utakmica za gledaoce", istakao je za klupski sajt Osim, koji u duelu sa Zeničanima neće moći računati na povrijeđene Ramovića i Pavića, te suspendovanog Stanića.

Talentovanom Anelu Šabanadžoviću duel sa Čelikom biće posljednji u dresu Željezničara na "Grbavici", s obzirom da će po završetku sezone preći u atinski AEK, sa kojim je ranije dogovorio saradnju do 2023. godine.

"Sigurno mi je žao što će ovo biti posljednja utakmica na 'Grbavici'. Odlazim, ali Želji želim sve najbolje u narednom periodu. Želimo ovu utakmicu slaviti i oprostiti se od navijača pobjedom. Atmosfera u ekipi je dobra, očekuje nas odličan teren, rasterećen protivnik i nadam se dobroj utakmici", poručio je Šabanadžović.

Željezničar je trenutno na četvrtom mjestu sa 47 bodova, osam više od šestoplasiranog Čelika, a na zatvaranju prvenstva gostovati Tuzla sitiju.

PREMIJER LIGA BIH - 32. KOLO:

Sarajevo - Zvijezda 09
Krupa - GOŠK
Sloboda - Mladost
Zrinjski - Tuzla siti
Željezničar - Čelik
Široki Brijeg - Radnik

TABELA: Sarajevo 64, Zrinjski 61, Široki Brijeg 50, Željezničar 47, Radnik 41, Čelik 39, Sloboda 38, Mladost 37, Zvijezda 09 37, Tuzla siti 36, Krupa 30, GOŠK 23.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC