• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laso: Ljulju je najteže

Autor mondo.rs

Trener Reala besan zbog tehničke koja mu je dosuđena šest minuta pre kraja polufinalne utakmice Fajnal fora protiv CSKA.

Real je u petak uveče u Vitoriji skinuo kontinentalnu krunu sa glave i sa Fenerbahčeom će se boriti za nepopularno treće mesto, u predigri prilično neočekivanog finala Evrolige između Efesa i CSKA.

Madriđani su imali sve u svojim rukama i onda u poslednjoj četvrtini bili daleko ispod potrebnog nivoa, naročito u odbrani...

"Želim da čestitam CSKA na pobedi, a onda i mom timu na dobroj sezoni u Evroligi. Nije lako doći do Fajnal fora. Tužni smo, ali nemam šta da zamerim svojim igračima. Biće veoma teško motivisati se za nedelju, ali probaćemo da odigramo dobar meč", rekao je novinarima Pablo Laso.

On je Serhiju Ljulju dao previše minuta (17) s obzirom na formu u kojoj se nalazi.

Živa legenda kluba i španske košarke za to vreme je uputila čak 16 šuteva, uz samo jednu pogođenu trojku iz 10 pokušaja!

"Siguran sam da ako je nekome večeras teško, onda je to on. Nije imao svoje najbolje veče, ali morate razumeti da poslednje dve godine ima mnogo problema sa povredama. Prošle sezone se vratio i pomogao nam da osvojimo Evroligu, bio je MVP Superkupa Španije... Očigledno je da ovog puta nije igrao pametno, ali ako je neko svestan svojih grešaka i boriće se da ih ispravi, onda je to Ljulj", zaštitio je trener svog i Realovog dugogodišnjeg "vojnika".

Klupa Reala nekoliko puta je negodovala zbog sudijskih odluka...

"Imam svoje mišljenje o suđenju, ali bilo bi apsurdno da ga iznosim pre nego što pogledam snimak utakmice. Mislim da je bilo prevelike razlike između dva tima, što se tiče broja slobodnih bacanja... Ali, jedino što mogu jasno da kažem je da ne razumem zašto sam dobio tehničku. Samo sam se okrenuo ka klupi, besan zbog Tavaresove greške".

Nemica Ana Panter dodelila je Lasu tehničku u 34. minutu, a Nando De Kolo je posle dva slobodna bacanja zbog faula Tavaresa pogodio još jedno i smanjio na samo 78:76, nakon što je CSKA gubio i sa 14 poena razlike u trećoj četvrtini.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC